Telemarkekspressen frakter deg enkelt og direkte i Telemark med enkel forbindelse til Hardanger og Vestlandet på enkelte avganger - eller om du skal videre ut i verden med fly fra Torp.

Kjøp billett på nor-way.no 

- og vær garantert plass og unngå ombordtillegg!

Med sin ideelle blanding av attraksjoner, fantastisk natur, historie, kultur og underholdning, er Telemark det perfekte stedet å nyte en helg eller ferie. Telemarkekspressen kjører strekningen Seljord - Bø - Ulefoss - Skien - Porsgrunn - Langangenkrysset - Ringdal (Larvik) - Danebuåsen - Sandefjord Lufthavn Torp - Tønsberg. Vi har også hyppige avganger til Torp Lufthavn,  hvor vi har gode forbindelser med flyrutene til inn- og utland. 

- I Seljord er det korrespondanse med Haukeliekspressen, til og fra vestlandet, inntil 4 ganger i døgnet. 

Skal du ut å fly til eller fra Sandefjord Lufthavn Torp?

Reis trygt, komfortabelt til flyplassen med våre hjelpsomme og serviceinnstilte sjåfører. Telemarkekspressen har daglige avganger direkte til eller fra Sandefjord Lufthavn Torp med forbindelser til eller fra Telemark. Skal du ut å fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene. Når reisen din består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Reisekort utstedt av Telemark Bilruter

Telemark Bilruter som drifter Telemarkekspressen har tilbud om elektroniske reisekort for deg som reiser ofte eller pendler med Telemarkekspressen. 
Informasjon vedrørende lokale reisekort, se telemarkbil.no

Se rutetabell for Telemarkekspressen

Har du lagt igjen noe på Telemarkekspressen?

Ta kontakt med Telemark Bilruter som drifter denne ruten på telefon: +47 35 06 54 00.

Søk reise og kjøp billett