Sør-Vestekspressen kjører deg langs E39 mellom Kristiansand - Flekkefjord - Stavanger. Len deg tilbake og nyt flott utsikt fra ditt sete i bussen. Sørlandet er Norges sydligste landsdel og mange nordmenns favoritt. Her finner du koselige hvitmalte sørlandsbyer og skjærgården med deilige strender, båtliv og hyttekos.

Kjøp billett på nor-way.no 

- og vær garantert plass og unngå ombordtillegg!

Sørlandets hovedstad Kristiansand er kjent som Barnas By. Her er det mange morsomme aktiviteter og opplevelser for hele familien - hele året. Dyreparken med Abra Havn, Kaptein Sabeltann, Kardemomme By og Hakkebakkeskogen er bare litt av moroa. Her finner du også badeland, lekeparker, museum med barnefokus og skjærgården med båtliv, bading og vannaktiviteter.

Opplev Hollenderbyen Flekkefjord med spennende gatekunst, øya Hidra, vandretur til Brufjell og dresin sykling på Flekkefjordbanen.
Byens sentrum ligger lunt plassert innerst i Lafjorden, med flotte muligheter for båtturer, fiske og kajakkpadling.
Flekkefjord har et koselig og intimt bysentrum hvor du finner hyggelige kaféer og restauranter, samt gode muligheter for shopping.

Stavangerregionen frister med langstrakte fjorder, høye fjell og hvite strender. Og som tidligere europeisk kulturhovedstad kan Stavanger by skryte av et imponerende kulturliv. Stavanger er også en universitetsby med flere utdannings- og forskningsinstitusjoner og det gjør byen urban og levende, og shopping- og restaurantutvalget er stort. Stavanger sentrum er lite, og du kan lett nå de fleste turistattraksjonene til fots. I Gamlebyen finner du Europas best bevarte trehusbebyggelse, med mer enn 170 hvite trehus. Svipp innom noen av byens mange museer, som Norsk oljemuseum, Stavanger kunstmuseum og Norsk hermetikkmuseum.

Skal du ut å fly til eller fra Stavanger Lufthavn Sola? 

Reis trygt, komfortabelt til flyplassen med våre hjelpsomme og serviceinnstilte sjåfører. Vi tilbyr alle våre reisende med Sør-Vestekspressen gratis overgang til Flybussen Stavanger samme dag. Vis din billett fra Sør-Vestekspressen til sjåføren på flybussen, og du får være med gratis. Skal du fra Sola Lufthavn og skal reise videre med Sør-Vestekspressen, vis frem din nettbillett til sjåføren på flybussen og du får være med gratis inn til Stavanger Byterminal. Har du ikke kjøpt billett til Sør-Vestekspressen på forhånd, ta med din billett fra flybussen og du vil få en rabattert billett på Sør-Vest ekspressen. Se flybussen.no for informasjon om rutetider for Flybussen. 

Skal du ut å fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene. Når reisen din består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler. 

Reiser til og fra Campus UiA Kristiansand
Har du forhåndskjøpt billett på nor-way.no, kjører vi deg helt frem til- eller i fra- Campus UiA Kristiansand på enkelte avganger i uken.
*Priseksempel, strekningen Campus UiA til Stavanger kun 199 kroner ved kjøp av billett på nor-way.no. 

Se rutetabell for Sør-Vestekspressen

Har du glemt igjen noe på Sør-Vestekspressen? 
Ta kontakt med Boreal Travel AS på tlf: +47 916 00 518

Søk reise og kjøp billett her