Ekspressbuss mellom Sørlandet og Oslo. Med 95 ukentlige avganger - og 14 av disse kjører direkte med færre stoppesteder,som gir en rask, rimelig og komfortabel reise.

Kjøp billett på nor-way.no 

- og vær garantert plass og unngå ombordtillegg!

Konkurrenten kjører hyppige avganger på strekningen mellom Oslo - Drammen - Skjelsvik - Tangen - Harebakken - Grimstad - Kristiansand. Sørlandet er Norges sydligste landsdel og mange nordmenns favoritt. Her finner du Dyreparken, koselige hvitmalte sørlandsbyer og skjærgården med deilige strender, båtliv og hyttekos. Sørlandet er barnas landsdel med mange aktiviteter for hele familien.

Skal du ut å fly til eller fra Sandefjord Lufthavn Torp?

Reis trygt, komfortabelt til flyplassen med våre hjelpsomme og serviceinnstilte sjåfører. Konkurrenten har daglige avganger til Fokserød, med gode forbindelser til Sandefjord Lufthavn Torp fra Sørlandet. Skal du ut å fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene. Når reisen din består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Reisekort utstedt av Konkurrenten

Risdal Touring som drifter Konkurrenten har gode tilbud for de som reiser ofte mellom Oslo og Sørlandet. Klippekortene kan kjøpes direkte ombord på bussen med kort eller kontant. Du kan lese mer om Konkurrentens klippekort og tilbud på konkurrenten.no 

Se rutetabell for Konkurrenten

Har du glemt igjen noe på Konkurrenten?
Ta kontakt med Risdal Touring på telefon +47 37 93 15 15 

Søk reise og kjøp billett her