Den perfekte pendlerruten mellom Grenland og Oslo, med videre korrespondanse til Oslo Lufthavn.

Kjøp billett på nor-way.no 

- og vær garantert plass og unngå ombordtillegg!

Besøk Henrik Ibsens barndomshjem, opplev Telemarkskanalen eller Porsgrunn Porselænsfabrikk - eller benytte anledningen med en bytur enkelt og direkte til Drammen eller Oslo. Det finnes nesten ingen raskere måte å reise på mellom Oslo - Drammen - Sundbyfoss - Siljan - Skien - Porsgrunn enn med Grenlandsekspressen, som er den ypperlige pendlerruten.

Skal du ut og fly til eller fra Oslo Lufthavn?

Grenlandsekspressen har daglige avganger direkte til Oslo Bussterminal, med videre forbindelser direkte til Oslo Lufthavn. Skal du ut å fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene. Når reisen din består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler. Flybussen har i regel flere avganger i timen fra Oslo Bussterminal til Oslo Lufthavn - og billetten kan du kjøpe på nor-way.no direkte helt frem til flyplassen. 

Fra Oslo Bussterminal åpner det seg mange muligheter for videre reise, enten du vil til byferie til Sverige, Danmark eller Norge. 

Reisekort utstedt av Telemark Bilruter

Telemark Bilruter som drifter Grenlandsekspressen har tilbud om elektroniske reisekort for deg som reiser ofte eller pendler med Grenlandsekspressen. 
Informasjon vedrørende lokale reisekort, se telemarkbil.no

Se rutetabell for Grenlandsekspressen

Har du lagt igjen noe på Grenlandsekspressen?
Ta kontakt med Telemark Bilruter som drifter denne ruten på telefon: +47 35 06 54 00. 

Søk reise og kjøp billett