Flybussen linje FB1, FB3 og FB11 tar deg til og fra Oslo Lufthavn fra store deler av det sentrale Østlandet, med hyppige avganger alle dager i uken helt frem til terminalen på flyplassen.

Flybussen er ikke lenger en del av NOR-WAY Bussekspress

Flybussekspressen AS (tidligere datterselskap av NOR-WAY Bussekspress) med Flybussen linje FB1, FB3 og FB11 ble i juli 2018 solgt til Norgesbuss AS og Nettbuss Travel AS. Du kan fremdeles kjøpe billett til Flybussene på nor-way.no, men dersom du søker mer informasjon om Flybussen kan du besøke flybussen.no.

Familierabatt på nett
På Flybussen linje FB1, FB3 og FB11 kan inntil fire barn til og med 15 år reise gratis i følge med en som betaler ordinær voksenbillett på nor-way.no (maks åtte barn per billett). Når du kjøper billetten må alle barn registreres, og familierabatten trekkes fra automatisk.
Familierabatten gjelder ikke for Kundekort, skoleklasser og større grupper etc.

Inkludert i billetten kan du ta med deg 2 kolli bagasje (maks 30kg) som skal plasseres i bussens bagasjerom. Håndbagasje tar du med gratis, så lenge det får plass under eget sete eller i hattehyllen på bussen. Husk å merke bagasjen din godt med navn, adresse og telefonnummer.

Har du glemt igjen noe på Flybussen?
Ta kontakt direkte med hittegods for Flybussens linjer:

- FB1 Majorstuen: 400 01 166
- FB3 Bekkestua: 901 17 384
- FB11 Fredrikstad: 40 70 50 70

Søk reise og kjøp billett

Rutekart