NOR-WAY Bussekspress er en av Norges ledende ekspressbusskjeder med 18 ruter som dekker det meste av Sør-Norge. Årlig reiser ca. 2,5 millioner passasjerer med oss. NOR-WAY Bussekspress har i tillegg det heleide datterselskapet Flybussekspressen AS som med sine fire ruter betjener Oslo Lufthavn.

Markedsføringsselskap

NOR-WAY Bussekspress AS er et markedsføringsselskap for ekspressrutene til de selskapene som er eiere av NOR-WAY Bussekspress. Driftsansvaret for de enkelte rutene ligger hos de kjørende selskap, og ca. halvparten av rutene opereres av to eller flere selskap i et samarbeid. Det er selskapene som kjører rutene som innehar konsesjonene og som har det fulle og hele ansvar for ruteopplegg, takster, rabatter og lignende.

Som markedsføringsselskap er det NOR-WAY Bussekspress’ ansvar å drive riksdekkende markedsføring og merkevarebygging, samt å tilrettelegge for informasjon og salg til publikum via Internett.

Flybussekspressen

NOR-WAY Bussekspress opererer, gjennom det heleide datterselskapet Flybussekspressen AS, fire ruter direkte fra Majorstuen (FB1), Bekkestua (FB3) og Fredrikstad (FB11) til Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL). 

Hva kan vi tilby?

Er du lei av trange seter, dårlig benplass, lange innsjekkingskøer og stive priser på medbragt bagasje? Hos oss vil du oppleve ekstra seteavstand, de mest moderne og miljøvennlige bussene og noen av landets dyktigste og hyggeligste sjåfører. 

Vi vet at tilgjengelighet er svært viktig for våre reisende, også på nett. Du kan nå forhåndskjøpe din billett på nett for de fleste av våre ekspressbussruter. Det er også mulig å kjøpe billetten om bord i bussen ved påstigning. Du kan betale med kort på alle våre ekspressbusser.

Vår viktigste oppgave er selvsagt å få deg trygt og behagelig frem til ditt bestemmelsessted, til riktig tid. Og vi tør faktisk å være stolte av vår punktlighet.

Rammebetingelser

Vi er opptatt av å bedre rammebetingelsene for vår virksomhet gjennom å ha en tett og konstruktiv dialog med relevante myndigheter (departementer, fylkeskommuner, veimyndigheter og lignende), for på den måten å kunne tilby et enda bedre produkt for deg som reisende. Det kan handle om alt fra utforming av holdeplasser og terminaler, utbedring av veistandarden til generell bedret fremkommelighet for kollektivtrafikken. - Ikke minst med tanke på utbygging av kollektivfelt i, og rundt de store byene i Norge.