Utforsk Jotunheimen nasjonalpark

Jotunheimen nasjonalpark er en av de mest populære sommerdestinasjonene for både norske og utenlandske utendørsentusiaster. Med et enormt utvalg av turstier og fjelltopper å bestige, er utendørsopplevelsene uendelige. Len deg tilbake på Valdresekspressen til Jotunheimen, last ned Outtt-appen og les om turstiene som befinner seg i nærheten av bussruten.

Sommerruten til Valdresekspressen (midten av juni til slutten av september) forlenges fra Fagernes over Valdresflye, med endestopp i Leirvassbu. Langs ruten kjører vi deg gjennom Jotunheimen nasjonalpark, forbi Bygdin og Gjendesheim, hvor du finner stier til noen av Norges mest populære og spektakulære turdestinasjoner som Besseggen og Knutshøe. Fra stoppestedet i Lom er det kun en kort tur med lokalbussen til et annet eventyr – nemlig Galdhøpiggen, Norges høyeste fjelltopp. Ved endeholdeplassen i Leirvassbu finner du et hav av turopplevelser, som for eksempel til Kyrkja.

Med appen Outtt på telefonen vil din videre reise etter bussturen bli som en lek. Denne digitale turguiden introduserer deg til flotte friluftsopplevelser langs ruten til Valdresekspressen. Bli inspirert, finn de nærmeste turstiene og utsiktspunktene ved å følge de merkede stiene til din turdestinasjon.

Besøk Outtt for å se guiden og laste ned appen.