Husk å kjøpe billett i god tid før avreise

Foto: Johny Goerend

NOR-WAY Bussekspress kjører deg hjem til jul. De beste prisene får du på nett og som regel i god tid før avgang. Er du tidlig ute kan du få inntil 30% rabatt. Kjøp billett på forhånd for å sikre deg plass og spare penger.

Julen er en travel høytid der vi skal kjøre våre passasjerer på kryss og tvers rundt om i landet, hjem til sine nære og kjære. Dersom vi oppdager at salget av nettbilletter er stort, har vi mulighet til å sette inn ekstrabusser når det trengs. Derfor anbefaler vi alle våre reisende å kjøpe billett god tid i forveien.

Med forhåndskjøpt billett er du både sikret plass på bussen, samt de rimeligste billettene. Kjøper du billett om bord på bussen med kort eller kontant, koster billetten som regel mer. Prisen på nettbilletter kan variere fra dag til dag, i takt med at tilbud og etterspørsel endrer seg, men de billigste billettene går ofte først. Salg av billetter på nor-way.no kan på noen ruter stenge inntil 24 timer før avgangstid, så det lønner seg å planlegge reisen. Og husk, dersom det skulle bli endring i planene kan billetten refunderes inntil 24 timer før første avreisetidspunkt som er angitt på billetten.

Julen er rett rundt hjørnet. Kjøp din bussbillett hjem til jul i dag.