Nytt navn og ny fasade - samme gode busstilbud!

Flybussekspressen endrer navn til Flybussen

Flybussekspressen og Flybussen.no slår seg nå sammen, med mål om å øke kompetanse og synlighet som flybuss. Vi ønsker at det skal bli enklere og mer beleilig å velge flybuss som fremkomstmiddel til-og fra flyplassen. Første steg i prosessen er et felles merkenavn, og Flybussekspressen endrer dermed navn til Flybussen. 

Billetter og reisekort

Billetten kjøper du som vanlig på nor-way.no. Vi har foreløpig ikke innledet billettsamarbeid med Ruter. Reisekort kjøpt hos Flybussekspressen som inneholder Reisepenger eller Periodebillett er gyldig på linjene FB1, FB3, FB6 og FB11.

Periodebillett
Flybussens periodebillett er gyldig i 30 dager, og du kan reise så mye du vil innenfor denne perioden. Periodebilletten kan kun benyttes av én reisende om gangen. Kundekort med periodebillett kan kjøpes og fornyes hos sjåføren eller i vår Serviceskranke på Oslo Lufthavn.

  • Sone Oslo og Akershus, kr 1.200,-
    (Omfatter alle stoppesteder på linje FB1, FB3, FB6 og stoppene fra Oslo Lufthavn t.o.m. Sonsveien Stasjon på FB11)
  • Sone Østfold, kr 2.000,-
    (Omfatter stoppestedene Nesparken - Fredrikstad på linje FB11)

Reisepenger
Kundekortet fylles opp med et fast beløp på kr. 1.600,- og brukes som betalingsmiddel når du går om bord i Flybussen, og gir deg 33% rabatt av ordinær voksenpris. Du kan også betale for flere reisende samtidig. Hver gang du bruker kortet får du en kvittering som viser hvor stor saldo du har igjen, og når reisepengene nærmer seg brukt opp kan du enkelt lade opp kortet på nytt direkte på bussen, eller i vi vår serviceskranke på Oslo Lufthavn.

Kundekort med reisepenger har noen begrensninger

Har du mistet eller er ditt reisekort stjålet?

Er ditt reisekort ødelagt eller defekt?

(Om du har kundekort med reisepenger gjeldende for FB4 og ikke har et alternativ med en av våre øvrige linjer, vil du få resterende beløp tilbakebetalt. Vi vil hjelpe deg med å tilbakebetale ditt restbeløp, ved at du returnerer kortet til oss sammen med dette skjemaet ferdig utfylt (NB! skjemaet må skrives ut).

Følg gjerne med her på nor-way.no og Flybussens facebook-side for nyheter og oppdateringer.

Vi ønsker våre passasjerer, både gamle og nye hjertelig velkommen til oss som Flybussen!