Gaustablikk

Gaustablikk

Ved foten av Sør-Norge og Telemarks høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du skistedet Gaustablikk på 960 m.o.h. Gaustablikk skisenter er kjent for å åpne tidlig hvert år, gjerne i slutten av oktober hvis vær og temperatur tillater det.

Gjennom de siste 15 år har Gaustablikk utviklet seg til å bli et moderne skisenter med tilbud til hele familien. Gaustablikk Skisenter har i dag 12 heiser, derav 2 stolheiser og over 30 km med nedfarter i ulike lenger og vanskelighetsgrader. Gaustablikk har også terrengpark, skiskole og skiutleie. Rundt 100 km med preparerte langrennsløyper i alle vanskelighetsgrader står til din disposisjon. Flere av nedfartene er flombelyst og holder åpent for kveldskjøring.

Komme seg til Gaustablikk med buss:

Kommer du med ekspressbuss, hopper du av i Rjukan og kan ta gratis Fjellbuss mellom Rjukan og Destinasjon Gaustadtoppen.

NW185 Rjukanekspressen (Porsgrunn - Skien - Notodden - Rjukan). Rjukanekspressen kjører strekningen Rjukan - Notodden - Porsgrunn, med korrespondanse til NX1 Nettbuss express på Notodden for reisende til eller fra Oslo.

Søk reise og kjøp bussbillett til Rjukan

Nyttige linker:

www.visitrjukan.com
www.gaustatoppen.com