Gaustablikk

Gaustablikk

Ved foten av Sør-Norge og Telemarks høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du skistedet Gaustablikk på 960 m.o.h. Gaustablikk skisenter er kjent for å åpne tidlig hvert år, gjerne i slutten av oktober hvis vær og temperatur tillater det.

På toppen av Gaustablikk kan du nyte en nydelig utsikt over de snødekte fjellene i Rjukan. Gaustablikk skisenter har gode ski-fasiliteter til hele familien fordelt på over 30 km med nedfarter i ulike lengder og vanskelighetsgrader. For nybegynnere finnes skiskole og skiutleie, og for de mer erfarne, terrengpark med ulike hopp og rails. Flere av nedfartene er flombelyst og holder åpent for kveldskjøring. Ønsker du variasjon kan du begi deg ut på over 100 km med preparerte langrennsløyper. 

Komme seg til Gaustablikk med buss:

Kommer du med ekspressbuss går du av i Rjukan der du kan ta gratis fjellbuss videre til Gaustablikk og Destinasjon Gaustadtoppen.

NW185 Rjukanekspressen (Porsgrunn - Skien - Notodden - Rjukan). Rjukanekspressen kjører strekningen Rjukan - Notodden - Porsgrunn, med korrespondanse til NX1 Nettbuss express på Notodden for reisende til eller fra Oslo.

Søk reise og kjøp bussbillett til Rjukan

Nyttige linker:

www.visitrjukan.com
www.gaustablikk.no

Se flere vinterdestinasjoner her