Utforsk Jotunheimen Nasjonalpark

Jotunheimen Nasjonalpark er en av de mest populære sommerdestinasjonene for både norske og utenlandske utendørs entusiaster. Med et enormt utvalg av turstier og fjelltopper å bestige, er utendørs opplevelsene uendelige. Disse får man enkelt tilgang til ved å lene deg tilbake i NOR-WAYs bussete på vei til Jotunheimen og med Outtt appen kan du både lære om turstiene som befinner seg i nærheten av bussruten og få tilgang til disse via appen.

Sommerruten til Valdresekspressen sommerrute (midten av juni til slutten av september) forlenges fra Fagernes, over Valdresflye med endestopp Leirvassbu. Langs ruten kjører vi deg gjennom Jotunheimen Nasjonalpark, forbi Bygdin og Gjendesheim hvor du finner stimerkinger til noen av Norges mest populære og spektakulære turdestinasjoner som Besseggen og Knutshøe. Fra stoppestedet i Lom, er det kun en kort tur med lokalbussen til et annet eventyr – Galdhøpiggen, Norges høyeste fjelltopp. Ved endeholdeplassen Leirvassbu finner du et hav av turopplevelser rett utenfor døren til turist hytten, som for eksempel til Kyrkja.

I perioden medio juni til slutten av september kjører Valdresekspressen også strekningen fra Fagernes, over Valdresflye med endestopp Leirvassbu. Langs ruten får du oppleve Jotunheimen Nasjonal Parkhelt frem til Leirvassbusommerrute (midten av juni til slutten av september) kjører direkte fra Oslo til Gjendesheim, Lom og Leirvassbu. Langs ruten vil du oppleve Valdresekspressen også strekningen Fagernes, over Valdresflye med endestopp Leirvassbu. På bussen

Med appen Outtt på telefonen, vil din videre reise, når du stiger av bussen, være enkel og grei. Bli inspirert, finn de nærmeste turstiene og utsiktspunktene ved å følge de merkede stiene til din turdestinasjon. Outtt er et Oslo og Valdres basert selskap som har utviklet en plattform for friluftsinteresserte som ønsker å finne fram til fine friluftsopplevelser i Norge.

Outtt og NOR-WAY Bussekspress har gått sammen om å utvikle den beste digitale opplevelsesguiden for Jotunheimen Nasjonalpark. Guiden introduserer deg til flotte friluftsopplevelser langs ruten til Valdresekspressen. Oppdag høy-kvalitet kartfunksjon, merkede stier, overnattingsmuligheter og andre viktige fakta for din reise som er tilgjengelig offline.

Besøk Outtt for å se guiden og last ned Outtt-appen.