La bilen stå, sett deg på Trysilekspressen og nyt folkefesten!

Foto: Ola Matsson/Skistar.com/Trysil

De neste helgene markeres slutten på årets skisesong i Trysil med Trysilsmellen og Ski Out. Trysilekspressen kjører deg direkte til hyttekosen, alpinbakkene og konsertene.

Trysilsmellen 21.-23. april

Trysilsmellen markerer sesongavslutningen på sørsiden av fjellet, som inkluderer Turistsenteret, Skihytta og Høgegga. Det blir gratis brunch på Skitorget og utendørkonserter på Knettsetra. På scenen står band som Postgirobygget, Loveshack og Peter Simson band, som vil by på kjente klassikere du kan synge med til. Gjør deg klar for å si adjø til vinteren for denne gang og møt våren med en skikkelig folkefest!

Ski Out 28.-30. april

Hele familiens sesongavslutning arrangeres på Trysil Høyfjellssenter som ligger på nordsiden av fjellet. Bli med på Ski Out Race, en skikonkurranse for hele familien der det gjelder å bli førstemann ned fra toppen av fjellet. I bunnen av bakken venter afterski med grillfest og familiekonsert. Rund av sesongens aller siste skidag i Trysil. La bilen stå, sett deg på bussen og bli med på festen!

Husk at billetten alltid er billigst på nor-way.no. Forhåndskjøp billett for å sikre deg plass på bussen og spare penger.

Kjøp billett til Trysilekspressen!