Trysilekspressens vinterrute

Foto: Ola Matsson/skistar.com

Trysilekspressen kjører hver dag, hele året, direkte fra Oslo Bussterminal - Oslo Lufthavn - Elverum - Trysil. I vintersesongen kjører bussen i tillegg helt opp på fjellet, både til Velkomstsenteret og Fageråsen.

Trysilekspressen vinterrute

På vinterstid er Trysil et av landets største skianlegg. Uansett om du foretrekker løyper som går nedover eller bortover, kan Trysil oppleves i et tempo som passer for alle. Du kommer deg nesten ikke raskere eller nærmere bakken før skiene må på. Trysilekspressens vinterrute starter 8.desember 2017 og varer til 15.april 2018. Da kjører bussen fra Oslo og helt opp til Fageråsen og Trysil Høyfjellssenter.

Fra Trysil og Elverum

Storbyturen kan starte med Trysilekspressen. Den kjører flere daglige avganger til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen og gjør det enkelt for de som skal videre med fly. Ja og det er like enkelt tilbake. Du kan også lett kombinere en reise med Trysilekspressen fra Trysil og Elverum til 100-vis av destinasjoner i Sør-Norge, Sverige og Danmark med andre ekspressbusser i NOR-WAY Bussekspress nettverk, og billett for hele reisen kan du kjøpe her.

Husk å kjøpe billett på forhånd!

Under vintersesongen er pågangen spesielt stor og avgangene fylles fort opp. Vi anbefaler derfor alle reisende å kjøpe billett god tid i forveien. Med forhåndskjøpt billett er du både sikret plass på bussen, samt de rimeligste billettene. Kjøp billett til Trysilekspressen!