Endelig vinterferie

Uke 8 og 9 er det klart for vinterferie! Vi venter mange reisende på bussen - her er våre tips til en god vinterreise.

Reisende på buss i sete

 

Vinterferie betyr for mange mulighet til å reise. Enten du savner snøen og vil til fjellet, eller skal besøke familie og venner, så står bussen klar til å frakte deg dit du vil. Vi har noen tips til hvordan du får en god reise de neste ukene. 

Ruter til fjellet og til byen

Rutene våre dekker store deler av Sør-Norge, og du får ta bussen dit du ellers kun kommer med privatbil. Om du helst vil til vinteren, så er Trysil, Valdres, Haukeli, Voss og Sogndal noen av mulighetene. Ønsker du å reise til byen, så kjører vi til og mellom de største byene som Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Du kan blant annet ta bussen langs hele kysten, fra Oslo langs Sørlandet til Bergen, og videre til Førde. Eller kryss over fjellet mellom øst og vest - enten over Haukeli eller via Valdres, Flåm og Voss. For å få full oversikt, se mer informasjon om de ulike rutene.  

Sikre deg plass på bussen

Ferietid betyr også at flere enn vanlig reiser med buss. Så lenge vi vet i forveien hvor mange som vil reise, så stiller vi med nok seter. Om du husker å forhåndsbestille på nett, så er du altså sikret sete og frakt dit du skal. 

I nettbutikken vår kan du både finne nærmeste stoppested, alle avganger i løpet av dagen og se hvor bussen stopper. Søk i reiseplanleggeren og bestill billett derfra. 

Bagasjen er inkludert

Litt bagasje hører hjemme på vinterferie. Når du reiser med buss, får du ta med deg 2 kolli bagasje som legges i bagasjerommet under bussen. Inn på bussen kan du ta med en håndveske eller lignende med de viktigste tingene dine. Håndbagasjekofferten legger vi i bagasjerommet. 

Ved setet har du oftest en setelomme der du kan legge drikkeflaske osv. Husk bare å sjekke at du får med deg alt når du går av bussen!

Nyt turen

Mange som reiser med bussen liker best å bare slappe av i setet, høre på musikk og nyte utsikten. Bussen kjører deg gjennom mye fantastisk natur, og du får se mange nye steder om du bare følger med. Om du heller vil koble av, så er det mulig å ta med seg et nettbrett, pc eller en god gammeldags bok. Du finner strømuttak ved de fleste setene. 

Så er det bare å huske på at du reiser sammen med andre folk på tur. Da er det fint å ta hensyn til de rundt seg og være en hyggelig medpassasjer. Vi ser fram til å kjøre deg på god vei.

God ferie og god tur!