NOR-WAY Bussekspress logo

Reis til Arendalsuka fra Oslo for kr 349,-

Har du tenkt deg til Arendalsuka? Med våre timesavganger mellom Oslo og Kristiansand, og daglige avganger fra Stavanger kommer du deg enkelt, effektivt og grønt til Arendal.

Arendalsuka Arendal kai

Foto: Arendalsuka/M. Hauglid

Mellom 12. og 16. august er det igjen tid for Arendalsuka, en av landets viktigste årlige møteplasser. Her møtes aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv til foredrag, møter og diskusjoner.

Reis effektivt – velg grønt

Vi vil legge til rette for at du kan la bilen stå og velge en grønn reisemåte til Arendal. Derfor har vi satt ned prisene og tilbyr billetter til kr 349,- mellom Oslo og Arendal fra 12.- 16. august. Velg blant våre timesavganger i reiseplanleggeren. 

I tillegg til hyppige avganger fra blant annet Oslo, Kristiansand og Stavanger, har vi gode muligheter for bussbytte om du kommer fra vest eller nord for Oslo.  Våre avganger stopper på Harebakken terminal som er  ca. 10 minutter fra Arendal sentrum. Herfra går det lokalbusser som tar deg til den delen av sentrum du skal. Forholdene ligger altså til rette for at du trygt kan la bilen stå.

De billigste bussbillettene får du om du forhåndsbestiller på nett. Ønsker du mer fleksibilitet er det imidlertid også mulighet å møte opp på busstopp og kjøpe billett på bussen. På bussene våre har du lademulighet for mobiltelefon og pc.

Søk avganger fra Oslo til Arendal.

Søk avganger fra Kristiansand til Arendal.

Søk avganger fra Stavanger til Arendal.

Back to top