Valdresekspressen er enkleste vei til Rakfiskfestivalen

Fra 31. oktober til 2. november er det tid for årets høydepunkt i Fagernes og Valdres - Rakfiskfestivalen. Valdresekspressen tar deg dit!

Smaksprøver på Rakfiskfestivalen tilgjengelig med Valdresekspressen

Foto: Christines Stokkebryn © Norsk Rakfiskfestival

Festivalen har et bredt festivalbusstilbud som gjør det enkelt å være på Rakfiskfestivalen uten bil. Det går flere Rakruter rundt i distriktet gjennom hele dagen. 

>>Søk etter reise og se rutetabell for Valdresekspressen. 

Se oversikt over Rakrutene

Mange besøkende og mangfoldig program

Rakfiskfestivalen er helgen for de mat- og drikkeglade. 30 000-40 000 besøkende ventes til festivalens 3 dager og det kan nytes mat fra over 100 utstillere fra hele Norge. Her er det rakfisk fra Valdres og mye mer. 

På kveldene er det konserter i et stort festivaltelt i Fagernesparken. På årets program er artister som Julie Bergan, Madcon og STAUT. I tillegg står kåring av årets beste rakfisk, utstillinger og andre aktiviteter på programmet. Se mer detaljer her. 

Valdreskepressen fra øst og vest

NW160 Valdresekspressen stopper i Fagernes, og er en enkel reisemåte både fra øst og vest. Reis fra Oslo, Hønefoss og Nes i Ådal, eller vest fra Årdal, Tyin, Grindaheim - bussen stopper på mange lokale steder. Det går også buss direkte fra og til Beitostølen. 

Siden det er god dekning på lokale ruter under festivalen, så ligger alt til rette for en bilfri helg. Se rutetilbudet for Valdresekspressen i ruteplan og søk etter reiser i vår reiseplanlegger

Det blir kjørt en ekstra avgang fra Fagernes mot Oslo lørdag ettermiddag, kl. 17:30.

Er du interessert i festivalpass, overnatting og buss i en pakke? Se mer informasjon her.