NOR-WAY Bussekspress logo

Reis helt til Trysilrypa med NOR-WAY

Trysilrypa er årets terrengløp-happening for damer i alle aldre. Vi i NOR-WAY setter derfor opp Trysilekspressen-avganger som går helt opp til Høyfjellsenteret.

To kvinner med startnummer

Rundt 5000 jenter tar turen til Trysil under Trysilrypa, et terrengløp i Trysilfjellet på 6, 10 eller 13 km. Helga tilbyr likevel så mye mer enn et løp, og programmet går fra torsdag til søndag. 

Rute helt til Høyfjellsenteret

For å gi alle deltakere en enkel og grønn reisemåte til festhelgen, utvider vi ruta til Trysilekspressen den helgen. I sommer- og høsthalvåret går bussen kun til turistsenteret. 5., 6. og 8. september kjører vi imidlertid helt opp til Trysil Høyfjellsenter. Her er startsted for selve løpet, og du kommer også rett til overnattingsmuligheter. 

Trysilekspressen kjører Oslo bussterminal–Oslo lufthavn–Elverum–Trysil. Med to og tre daglige avganger har man flere muligheter til å komme seg helt fram dit man skal. Se oversikt over rutetidene i rutetabell, eller søk i vår reiseplanlegger

Torsdag - søndag

Skal du helt til høyfjellsenteret, så kan du velge mellom én avgang torsdag og tre avganger fredag. På søndagen er det tre returer fra Høyfjellsenteret mot Elverum og Oslo. 

Trysilrypa blir en festhelg for alle sporty damer! Se mer informasjon om hva som skjer fra torsdag-søndag på Trysilrypa sine nettsider. 

 

 

Back to top