NOR-WAY Bussekspress logo

Nå kan du igjen ta bussen til Sandefjord Lufthavn Torp

Fra 11. oktober forlenger vi rutetraséen og Telemarkekspressen kjører deg helt til avgangshallen på Sandefjord lufthavn og står klar ved ankomsthallen for retur.

Med bussen får du en grønnere reise til og fra flyplassen. Vi stopper rett med avgangs- og ankomsthallene så du slipper å gå langt eller parkere bil, men kommer deg effektivt inn til bagasjeavlevering. 

Flere og tilpassede avganger

Telemarkekspressen vil ha 3 daglige avganger til Sandefjord lufthavn fra Seljord via Bø, Ulefoss, Skien, Porsgrunn. Disse er tilpasset flyavganger slik at du skal slippe å vente lengre enn nødvendig.

Om det skulle oppstå forsinkelser så har du mulighet til å endre billetten din i NOR-WAY-appen fram til 1 time før avgang. Dette gir deg garantert plass på bussen og fleksibilitet om noe skulle oppstå underveis. Om du har bestilt tur-retur-billett så husk at den ikke kan endres etter første avreise. 

Flere valgmuligheter til reisen

Vil du ha med mer bagasje, sitte alene eller reservere barnesete? Nå kan du booke produktene sammen med billetten din.

Les mer info om tilleggsproduktene

Last ned NOR-WAY-appen

Appen gir deg mulighet til å gjøre enklere søk, bestille billett sømløst og ha enkel tilgang på billett når du skal ut og reise. Spesielt når du skal ha kontroll på flere billetter til en reise så er det fint å kunne vite at billetten er lagret i appen. 

Les mer om NOR-WAY-appen

Back to top