NOR-WAY Bussekspress logo

Ta bussen til disse storbyene i Sør-Norge!

Hva med å ta deg en helg i en av Norges flotte storbyer? Enten om du vil bruke tiden på museum, byvandring og shopping, eller bare ta en kaffe i solen mens du kjenner på storbypulsen, så er en storbytur en fin måte å komme seg litt bort fra hverdagen. Vi har bussruter til flere av Norges største byer, så det er mange muligheter om du vil ta buss til storbyen.

Her er noen tips til gode destinasjoner for deg som kjenner på reiselysten og som er lett tilgjengelig med NOR-WAY buss

 

Kristiansand

En sørlandsperle som er verdt et besøk. Her kan du ta med familien på dagstur til dyreparken som er kjent for de mange dyrene, men har også andre opplevelser som Kardemomme by og Hakkebakke skogen. Om ikke det frister med en dag i dyreparken er det ikke mangel på gode kafeer hvor du kan ta deg en lunsj og smågater der du kan vandre blant trehus i byen.

Dyreparken i Kristiansand

(Adam Read@Visit Sørlandet)

Oslo

Kanskje et besøk til Norges hovedstat er på planen denne våren. Ta deg en tur til det kjente operahuset og gå på taket for å se utsikten fra toppen. Eller om et museum besøk frister er det mange muligheter for både voksene og barn. Enten om du vil ta en kikk i det nye Munch-museet eller ta med familien på teknisk museum.

Operahuset i Oslo

Stavanger

Nyt en soldag i Stavanger. Her kan du vandre mellom hvite trehus i idylliske smågater i Gamle Stavanger, før du går over til den kjente fargegata med hus i alle farger og flere koselige kafeer og nisje butikker.

Fargegata i Stavanger

(Martin Håndlykken – VisitNorway.com)

Bergen

Vi har mange busser som kjører til Bergen, og ikke uten grunn, for dette er en by som er verdt å besøk. En storby som har mye småbysjarm. Start med en gåtur langs den historiske bryggen i Bergen sentrum som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, så kan du ta Fløibanen opp til toppen av Fløyen for en fantastisk utsikt over by og hav.

Bryggen i Bergen

(Andrea Giubelli – VisitNorway.com)

Uansett hvor du planlegger å reise er det mange muligheter for deg som vil å reise med buss. I reiseplanleggeren vår kan du søke reiser og bestille din neste tur. Ikke glem å bestill tidlig for de beste prisene, reisen kan alltids endres om det trengs!

 

 

Back to top