NOR-WAY Bussekspress logo

Reisen til julefølelsen – med NOR-WAY Bussekspress

Førjulstiden kan være en hektisk periode. Det er tusen ting som må huskes og ordnes. Mat skal lages, kaker bakes, gaver kjøpes og huset vaskes og pyntes. Heldigvis er det også mye som er hyggelig i førjulstiden.

Med bussene fra NOR-WAY kommer du deg lett dit du vil, enten det er på julemarked, ut på en førjulstur eller hjem til noen du har kjær.

Søk din neste reise her

Bestill i god tid – få de beste prisene

Vet du allerede nå når du skal reise? Da lønner det seg å bestille billett med én gang, slik at du kan få sikret deg de beste prisene.

Visste du at du kan bestille en rekke tilleggsprodukter samtidig med din bussbillett? Klikk her for å lese mer om disse.

Bagasje inkludert i billettprisen

Litt bagasje har de fleste med seg når de er ute på reise. På tur med våre busser får du ta med deg 2 kolli bagasje som legges i bagasjerommet under bussen. Begge disse er inkludert i billetten din. I tillegg kan du ta med en mindre håndveske, sekk eller lignende med de viktigste tingene dine inn på bussen.

Reis med mye bagasje

Har du ekstra mye bagasje, spesialbagasje eller en sykkel som du skal ha med til studiestedet ditt, bestiller du dette sammen med billetten din. Se mer informasjon her. 

Studentrabatt

Husk at vi tilbyr billetter med rabattert pris for deg som er student. For å kunne kjøpe studentbillett må du være mellom 18-30 år, og ha gyldig studentbevis.
Les mer om våre ulike billettyper og deres vilkår her.

Nyt turen

På bussreisen ønsker du kanskje litt ekstra komfort! Da kan du bestille ”Sitt alene” samtidig med billetten og får reservert dobbeltsete og vindusplass, se mer om setereservasjon!

Last ned NOR-WAY-appen

I NOR-WAY-appen kan du enkelt søke etter og finne mulige reiseforslag, avgangstider, kjøpe billett og finne billetten din når den skal brukes. Enkelt og greit, og helt gratis!

Last ned appen:

Iphone App Store

Google Play store

For mer informasjon om appen kan du trykke her.

Foto: Thomas Marthinsen

Vi i NOR-WAY ønsker dere alle en fin førjulstid og god tur!

Back to top