NOR-WAY Bussekspress logo

Ta et reisevalg som setter et grønnere fotavtrykk

Om du skal på tur for å besøke familie og venner, reise på jobb eller skole, på en helgereise eller bare dagstur - ta bussen og gjør samtidig naturen en tjeneste!

Mann ser ut vinduet på buss

NOR-WAYs bussruter går på kryss og tvers i Sør-Norge. Vi har reisemuligheter mellom vest og øst, på Sørlandet, i fjell-Norge og langs Vestlandet. På bussen får du oppleve Norge mens du slapper av i setet og samtidig sparer naturen for utslipp. Nyt utsikten, hør på litt god musikk, se en episode av favorittserien mens vi kjører deg dit du skal. 

Vi vil alltid gjøre din reiseopplevelse så god som mulig og gir deg derfor både fleksibilitet og lett tilgjengelig informasjon. Les videre om hvordan du får en så god reise som mulig.  

Appen oppbevarer billetten for deg

Vi vil anbefale deg å bestille reisen din i appen. Der har du mulighet til å lett finne igjen billetten når du skal sjekke reisetidspunkt, eller når du går på bussen og skal vide den fram. Du får også enkelt søke, betale og senere endre billetten din, om du har behov for det. 

Last ned appen i:

Iphone App Store

Google Play store

Endring av billett

Skulle reiseplanene dine endre seg underveis så kan du selv endre din kjøpte billett. Du gjør det via lenke under billetten i appen eller på Min side på nor-way.no. Du kan endre den fram til 1 time før første avreisetidspunkt i billetten.

Er du usikker på når du skal reise hjem så anbefaler vi deg å bestille to enveisbilletter istedenfor tur-retur-billett. Da får du mulighet til å endre den andre reisen din selv om første er brukt. Les mer

Reserver setet ved siden av deg

Mange synes det er ekstra behagelig å ha litt god plass rundt seg når de reiser. Vi forstår det, og gir deg derfor mulighet til å bestille et dobbeltsete for deg selv. Om du ønsker å være garantert å sitte alene på reisen, bestill "Sitt alene" når du kjøper billetten. Setet ved siden av deg blir da merket med 'Sitt alene' og du får sitte uforstyrret hele veien. Les mer

Reserver barnesete

Skal du reise med barn, husk å reservere barnesete når du bestiller billetten. Les mer

Bestill ekstra bagasje

Når du bestiller billett til bussen så får du mulighet til å ta med deg 2 kolli bagasje som legges under bussen. Om du har mye bagasje med deg så får du bestille det sammen med billetten din. Velg ekstra bagasje og antall når du bestiller.  

 

Se oversikt over rutene vi kjører

Back to top