Flere daglige avganger med NW192 Konkurrenten

NW192 Konkurrenten kjører nå flere daglige avganger mellom Oslo og Kristiansand. Se avgangstider og forhåndsbestill billett gjennom å søke i reiseplanlegger.

Oppdatert 26.05.20

Vi kjører nå flere daglige avganger mellom Oslo og Kristiansand, og billetter bestilles i vår nettbutikk. Alle avganger mellom Kristiansand og Stavanger er for tiden innstilt. Vi håper å kunne kjøre denne igjen så snart som mulig, men har for øyeblikket ikke konkret informasjon om når det blir. 

Søk avganger og bestill billett i reiseplanleggeren - Fra 18. mai kjører vi enda flere avganger - alle avganger ligger i reiseplanlegger.

 

Kristiansand – Stavanger / Stavanger - Kristiansand:

Alle avganger er innstilt inntil videre.

Gratis munnbind på bussene

Vi deler ut munnbind på bussen til de som måtte ønske å bruke det. Bruk av munnbind er ikke påbudt, men et tilbud til våre reisende. Ta kontakt med sjåføren om du ønsker dette.

Plassgarantien avvikles

På grunn av restriksjonene i forbindelse med koronasituasjonen ser vi oss dessverre nødt til å midlertidig avvikle den ordinære plassgarantien. Dette gjøres for å sikre nok plass mellom passasjerene våre. 

Hva betyr dette?

Rent praktisk for deg som kunde betyr dette at du kun er garantert plass på våre busser med forhåndskjøpt billett. Det vil si at du må ha kjøpt billett til den spesifikke avgangen du ønsker å reise med for å være sikker på å få være med. Du gjør dette gjennom å søke og gjennomføre kjøp i reiseplanleggeren

Jeg har kjøpt tur/returbillett av sjåføren sist jeg reiste. Hva gjør jeg nå?

  • Har du billett til en avgang som er innstilt, må du kontakte oss på telefon 37 93 15 15 for å få reservert plass på en annen avgang. Dette gjøres selvfølgelig uten ekstra kostnad for deg.
  • Har du returbillett med åpen retur eller klippekort er disse fortsatt gyldige. Du må likevel ringe kontoret på telefon 37 93 15 15 for å få reservert plass på avgangen du skal reise med.

 

Tilbringer Risør og Kragerø

  • Tilbudet med tilbringer på Risør og Kragerø er innstilt. 

Vi henviser til lokalruter på www.akt.no for strekningen mellom Vinterkjær og Risør.
Vi henviser til lokalruter www.farte.no for strekningen mellom Tangen og Kragerø.

Søk etter og bestill reiser i reiseplanleggeren