NOR-WAY Bussekspress logo

Blir påsken hjemme eller borte?

Påske er rett rundt hjørnet. For noen blir det hjemmepåske mens andre velger å ta landeveien til by og bygd, sjø eller fjell. Vi har reisemulighetene for deg som skal hjem eller på tur.

 

Påsken nærmer seg og mange av oss vil til hytta, hjem til familie, eller på besøk. Vår reiseplanlegger er alltid oppdatert med kjørende ruter. Er du tidlig ute med å bestille billett er sjansen større for at du får en rimeligere billett til påskereisen. 

Reising er for tiden uforutsigbart. Skulle det bli endringer i reiseplanene underveis, kan du avbestille billetten gjennom å be om refusjon inntil 24 timer før reisetidspunkt. 

Husk at vi har mange tiltak for smittevern på bussene våre. Les mer om det i vår smittevernsinformasjon. 

Visste du forresten at NOR-WAY har fått sin egen app?

Søk opp NOR-WAY Bussekspress i app store, last ned appen og logg inn med detaljer fra nor-way.no eller lag en ny konto. Appen gir deg raskt oversikt over avganger når du søker sånn ta du får velge den avgangen som passer deg best. Du får enkelt kjøpe den billetten du vil ha og billetten blir lagt til billettoversikten din. Det gjør også at du får enkel tilgang på billetten din når du skal vise den fram for sjåfør når du går på bussen.

Forhåndskjøpte billetter

Forhåndskjøp gjør det enklere for oss å beregne hvor mange som skal ta bussen og sette opp ny buss om det er nødvendig. På den måten kan du være trygg på at det er nok tomme seter ombord for å holde avstand til medpassasjerene dine. I tillegg sikrer det deg plass på bussen. Med færre seter til salgs så blir bussene raskere fulle og uten forhåndskjøp er du ikke garantert plass på bussen. 

Har du mulighet til å velge reisetidspunkt utenom de store utfartsdagene, blir det også enklere for deg å holde avstand på veien til/fra bussen, og slippe kø.

Vent -  bussen kommer 

Når det er mange som skal reise samtidig så er det ofte vi må sette opp to busser til samme avgang. Står du på et busstopp og ser en NOR-WAY-buss kjøre forbi uten å stoppe – da kommer en ny buss rett bak, som stopper og tar deg med.

Merk bagasjen

Påskeferie betyr for mange ski, friluftsliv og en miks av uteklær, inneklær, koseklær og finere klær. Det kan bli mye bagasje per person, noe som igjen betyr fulle bagasjerom. Om du merker bagasjen din med navn og et kjennemerke, så slippe du å komme hjem med feil bag, sekk, koffert eller skipose!

God påske!

Påsken en høytid med mange gode fridager, og det er fint å ha en god reiseopplevelse på vei til ferie. På bussen kan du bruke tiden på å slappe av, se en film, lese bok, strikke, høre på lydbok – det du har lyst til!

Og – blir det meldt knallvær i påsken så ikke glem solkrem og solbriller!

Har du tenkt deg på ski i påsken? Se hvilke skisportsteder bussen kjører til!

Back to top