NOR-WAY Bussekspress logo

Nyt en kopp kaffe mens du gjør unna jobben på reisen

Det skal ikke mangle på noe når pendlerne igjen gjør sitt inntog. På Kystbussens dobbeltdekkere kan du booke egen arbeidsstasjon, med tilgang til kaffemaskin og kjøleskap.

På Kystbussen kan du booke egen arbeidsplass med strømuttak, kaffemaskin og kjøleskap. FOTO: Magne Håheim

Kan det friste med en deilig kopp varm kaffe mens du gjør unna dagens jobb på reisen? Med Kystbussens nye pendlertllbud kan du gjøre nettopp det.

─ Dette er et glimrende tilbud for reisende som vil bruke turen til å jobbe på veien, forteller Sverre Aardal.

Han har jobbet som bussjåfør hos Kystbussen i en årrekke, og er svært begeistret for at pendlerne har egne arbeidsplasser i dobbeltdekkerne. 

Kystbussens dobbeltdekkere blitt utstyrt med to stasjonære arbeidsplasser, spesielt tiltenkt pendlerne som reiser mye mellom de to byene.

Plassene har skriveplate som kan vippes opp, ekstra strømuttak, USB-tilgang, et lite kjøleskap – og tilgang til egen kaffetrakter. Alt ligger dermed til rette for en god jobbreise.

─ Vil du ha deg en liten kaffekopp kan du bare putte nedi en kapsel, og så har du en kaffe der du sitter! Sier Aardal.

Sjekk våre ruter her

I tillegg har arbeidsplassene dobbeltseter, slik at man har god plass til å jobbe. Det kan ofte bli trangt når man skal ha plass til PC og papirer, og det er derfor tatt høyde for at man får sitte alene dersom man reserverer disse plassene. Reiser man sammen med en kollega kan begge benytte pulten.

─ Her er det mulig å legge fra seg papirer uten at de seiler rundt omkring på pulten, og godt arbeidslys uten at det er til sjenanse for andre passasjerer. Det er topp å kunne slippe å ha laptopen i fanget, avslutter Aardal.

Populær pendlerrute

Kollega Jan Åge Knutsen er like entusiastisk som sin kollega Aardal når det kommer til de nye arbeidsstasjonene om bord. Han understreker at bussene er gode å jobbe i.

Han forteller at strekningen Bergen-Stavanger er en rute mange reiser i forbindelse med jobb. Tilbudet er derfor en del av Kystbussens strake veien-konsept, som nå også omfatter strekningen Haugesund-Stavanger. Les mer om pendlertilbudet i Rogaland her. 

─ Vi har alltid en god del pendlere med oss, som skal på møter i Bergen eller Stavanger, forteller han.

Sjåføren trekker frem at det er viktig med god plass når man skal jobbe på bussen, og at plassene derfor har dobbeltseter hvor man kan få sitte alene.

─ Her slipper man å sitte trangt!

I tillegg til arbeidsstasjoner er dobbeltdekkerne utstyrt med komfortseter på bussens øverste dekk. Setene har egne legghvilere og regulerbare nakkestøtter, og er de mest komfortable Kystbussen noen gang har hatt. Målet er at man skal kunne slappe godt av på reisen.

Alt ligger dermed til rette både for en god start – eller en god avslutning – på arbeidsdagen, for pendlerne som suser gjennom vestlandslandskapet i Kystbussens dobbeltdekkere.

Her er det bare å lene seg tilbake, lage seg en kaffekopp, og la tiden suse forbi mens man får unna arbeidet. Plutselig er du fremme!

Sjekk våre ruter her

Back to top