NOR-WAY Bussekspress logo

Hva vil du bruke sommeren til?

Sørlandsidyll, tur i høyfjellet, fjordliv og byferie - mulighetene er mange når du velger å bruke bussen til ferieturen.

Ta bussen fra by til by, og fra bussete har du panoramautsikt til mektig natur, fjell og idylliske småsteder og fjorder.  På reisen kan du også være så heldig å få med deg en ferjetur når bussen må krysse en av våre vakre fjorder. Går du for kystferie, sjekk i rutesøket, bussene er innom flere av kystbyene på Sørlandet og Vestlandet. Skal du til fjells, kjører flere av våre ruter til perfekte utgangspunkt for fotturen.

Ønsker du en fleksibel reiserute, kan du bestemme neste reisemål mens du er underveis. Vår reiseplanlegger er oppdatert til enhver tid med kjørende ruter, neste avgang finner du på nor-way.no eller i NOR-WAY-appen.

Har du reiseruten klar og kjøper billett i god tid før reisen, går det helt greit å avbestille om planene endres underveis. Du melder inn via refusjonsskjema senest 24 timer før reisen, og pengene tilbakeføres automatisk til det samme kredittkortet som ble benyttet ved kjøp. Ved feilbestilling refunderes billetten ved at du sender inn forespørsel via refusjonsskjema maks en time etter kjøpet.

Les mer om Refusjon av billetter.

Se rutene vi kjører

 

Back to top