NOR-WAY Bussekspress logo

Er du den neste NOR-WAY-ambassadøren?

Bruker du bussen til skole eller jobb flere ganger i uka? Eller er du en helgeturist som tar bussen til familie og venner? Vi vil se og lese dine historier!

Passasjerer utenfor bussen

 

Vi ser etter NOR-WAY-ambassadører som vil vise oss hvordan bussreisen deres er. Ambassadøren er en vanlig reisende på en av våre ekspressbusser som også liker å ta litt bilder og skrive tekst fra det han opplever. 

Hva innebærer det å være NOR-WAY-ambassadør?  

Ambassadøren sin oppgave er å vise oss sin NOR-WAY-reise gjennom godt innhold. Innholdet kan være bilder, kortere eller lengre tekster, video. Og det gir et innblikk i en vanlig pendler-reise, fredag på bussen hjem eller kanskje en fantastisk helgetur du aldri har vært på før. Det viktigste er at vi får se hvordan NOR-WAY hjelper deg å komme på god vei dit du skal. Hvordan er reisen din og hva legger du merke til på turen? Har du en favorittaktivitet som å høre på podcast, lese eller sove? Ser du noe som er spesielt hyggelig eller veldig vakkert? Vi publiserer dine innlegg i våre kanaler og tilbake får du gratis reise med bussen. 

Hvem kan være NOR-WAY-ambassadør?  

Vi ser etter ambassadører i alle aldre! Du kan være pensjonist som bruker bussen til å besøke barnebarn, en student som reiser til skolen, en friluftsentusiast som tar bussen til fjellet, eller en pendler midt i arbeidslivet. Alle typer reiser er interessante.  

Hvordan søker du om å bli NOR-WAY-ambassadør? 

Det eneste du trenger å gjøre for å søke om å bli vår ambassadør er å ta ett eller flere bilder og forklare hvorfor du vil være vår ambassadør. Publiser innholdet i sosiale medier, eller send oss det på epost. Tag oss og bruk #norwayambassadørSi også hvor ofte og på hvilken strekning du reiser.  

Post på Instagram:  

Publiser og tagg @norwaybussekspress og #norwayambassadør 

Facebook:  

Publiser og tagg @NORWAYBuss og #norwayambassadør

E-post: 

Eller send oss tekst og bilde på marked@nor-way.no. 

 

Vi tar kontakt om du blir vår neste ambassadør!  

Back to top