NOR-WAY Bussekspress logo

Minicruise og båtreiser fra Vippetangen med DFDS

Valdresekspressen, Grenlandsekspressen og Konkurrenten kjører innom kaia på Vippetangen. Derfra går det båtreiser og minicruise til spennende destinasjoner, med mye å finne på om bord og i land.

Konkurrenten ved DFDS-terminalen


Minicruise til København

To kvelder og netter til sjøs med kos og hygge, og nesten syv timer i land i Danmarks nydelige hovedstad. Dette er en god mulighet til å få en deilig pause fra hverdagen.
Om bord kan du bade, shoppe, prøve mye god mat og drikke, danse, trekke frisk sjøluft og slappe av.

København er spennende for både store og små, og ble faktisk kåret av Lonely Planet til den beste byen å besøke i 2019. Barna vil kanskje på de kjente attraksjonene, Tivoli og Zoo, men det burde også være enkelt å få med de små på shopping, da man kan ta turen innom LEGO-butikken og Nordens eneste Disney Store. Ellers er det mange koselige restauranter, museer og unike butikker i «the capital of cool».


Båtreiser i Europa

Du får raskt følelsen av å være på ferie når du kommer om bord på båten. DFDS har ruter til og fra Norge, Danmark, England, Frankrike, Tyskland, Sverige, Estland, Litauen og Nederland. Mulighetene er mange, og du kan enkelt kombinere forskjellige båtreiser rundt i Europa.

Back to top