NOR-WAY Bussekspress logo

Kystbussen med ny prismodell

For deg som kunde betyr dette at vi ønsker å premiere deg som bestiller i god tid og på nett! Bestiller du billetter på nett er du i tillegg sikret plass på bussen.

Kystbussen iverksetter en ny prismodell som vil gi deg som bestiller på nett enda flere kundefordeler:

  • Rimeligere reise - Bestill i god tid og få de billigste billettene.
  • Sikret plass – Kjøper du billetter på nett er du sikret plass i bussen.
  • Effektiv reise – Ved å bruke nettbutikken vår hjelper du oss å holde administrasjonen nede for våre    sjåfører. Da blir det enklere for oss å holde rutetidene slik at du kommer frem når du skal.
  • Trygghet for deg - Billetter kjøpt på nett gjør eventuell smittesporing betydelig enklere.

Ny prismodell vil sikre en bedre kapasitetsstyring

Helt siden koronapandemien traff oss har Kystbussen kjørt med en betydelig redusert kapasitet. I denne perioden har nettsalg vært helt avgjørende for å kunne kapasitetsstyre passasjermengden på hver avgang.

Nettsalg vil også være avgjørende fremover for at vi skal kunne opprettholde et godt tilbud til deg som kunde. Vi oppfordrer derfor alle til å bestille på nett i god tid før avreise.

Billetter kjøpt tett opp mot avgang

Som følge av ny prismodell vil det bli en generell justering i billettprisene. Dette gjenspeiles spesielt i en økning av prisen på billettene som selges tett opp mot avreise. Prisene vil stige etter hvor nært opp mot avgang billettene kjøpes.

Billetter som er kjøpt på nett dagen før avgang vil ha marginale endringer og mange av Kystbussens kortere ruter vil ikke bli berørt av prisøkningen.

Back to top