NOR-WAY Bussekspress logo

Kortere reisetid mellom Kristiansand og Oslo

Fra 31. mai starter Konkurrenten sommersesong med nye avganger mellom Oslo og Kristiansand. Reisetiden er kortet ned med 11 minutter og forhåndsbestilling er viktigere enn noen gang.

Sørlandslandskap

Foto: Insta @galeio

Med flere avganger hver dag og kortere reisetid er NW192 Konkurrenten den enkleste og mest effektive reisemåten mellom Oslo og Kristiansand.

Bussene kjøres fortsatt med halvparten av setene ledige i henhold til anbefalt smittevern. 

Husk å forhåndsbestille billett

Fra 31. mai vil kun de holdeplassene som det er bestilt billett til bli betjent av bussen. Billett bestiller du på nor-way.no/konkurrenten helt fram til avgang. Det gjør at du fortsatt kan reise med på bussen på kort varsel. Vi oppfordrer likevel til at du bestiller 10 min før avgang slik at du er sikker på at billetten din er registrert og at bussen stopper der du står.  

For at du skal spare tid på reisen din så stopper vi kun på holdeplasser der det er booket billetter fra eller til.

Reisemuligheter videre langs Vestlandet

Konkurrenten kan kombineres med reiser langs Vestlandet. Avgangen fra Kristiansand mot Stavanger vil fra 31. mai være kl. 13:50 (fra Oslo kl. 09:10). Dette gjør at bussen korresponderer videre med buss mot Haugesund og Leirvik. 

Fredag og søndag er i tillegg avgang fra Kristiansand kl. 09:10 med korrespondanse videre til Bergen. Avgang kl.16:15 fra Stavanger har også forbindelse med buss fra Bergen. 

Søk avganger med NW192 Konkurrenten

Back to top