NOR-WAY Bussekspress logo

Ta et reisevalg som setter et grønnere fotavtrykk

Skal du tilbringe julen på hytta, i skibakken, hotellferie, eller reise hjem eller bort til familie og venner - ta bussen da vel!

Buss på vei

Vi har ekstra mange avganger nå før jul for å gi alle som skal reise plass på bussen. Du finner reisene når du søker i reiseplanleggeren vår. Velg hvor du vil reise fra, til og tidspunkt. Bussen er både en behagelig og en miljøvennlig reisemåte før jul og vi gir deg fleksibilitet til å velge ekstra produkter og endre reisetidspunkt. 

Appen oppbevarer billetten for deg

Vi vil anbefale deg å bestille reisen din i appen. Der har du mulighet til å lett finne igjen billetten når du skal sjekke reisetidspunkt, eller scanne når du går på bussen. Du får også enkelt søke, betale og senere endre billetten din, om du har behov for det. 

Last ned appen i:

Iphone App Store

Google Play store

Endring av billett

Skulle reiseplanene dine endre seg underveis så kan du selv endre din kjøpte billett. Du gjør det via lenke under billetten i appen eller på Min side på nor-way.no. Du kan endre den fram til 1 time før første avreisetidspunkt i billetten. Er du usikker på når du skal reise hjem så anbefaler vi deg å bestille to enveisbilletter istedenfor tur-retur-billett. Da får du mulighet til å endre den andre reisen din selv om første er brukt. Les mer

Reserver setet ved siden av deg

Mange synes det er ekstra behagelig å ha litt god plass rundt seg når de reiser. Vi forstår det, og gir deg derfor mulighet til å bestille et dobbeltsete for deg selv. Om du ønsker å være garantert å sitte alene på reisen, bestill "Sitt alene" når du kjøper billetten. Setet ved siden av deg blir da merket med 'Sitt alene' og du får sitte uforstyrret hele veien. Les mer

Reserver barnesete

Skal du reise med barn, husk å reservere barnesete når du bestiller billetten. Les mer

Bestill ekstra bagasje

Når du bestiller billett til bussen så får du mulighet til å ta med deg 2 kolli bagasje som legges under bussen. Ski og snøbrett kan være ett av de kolliene. Om du har mange julegaver med deg og trenger å ta med deg litt ekstra bagasje så får du bestille det sammen med billetten din. Velg ekstra bagasje og antall når du bestiller.  

Våre ruter

Rutene våre går på kryss og tvers i Sør-Norge. Vi har reisemuligheter mellom vest og øst, på Sørlandet, i fjell-Norge og langs Vestlandet. Du finner reisemuligheter til din destinasjon ved å bruke reiseplanleggeren og søke.  

Se oversikt over rutene vi kjører

Back to top