NOR-WAY Bussekspress logo

Kystbussen øker antall avganger

Etter å ha kjørt et redusert tilbud siden korona-nedstengning, øker nå Kystbussen antall daglige avganger. Pendling mellom Haugesund og Stavanger er også igjen mulig.

Vi følger satte råd for renhold, avstand og hygiene i bussene våre. Av hensyn til sjåfør så holdes fordør i bussen holdes stengt. Bruk derfor bakre dør og vis helst billett på mobil. 

Flere avganger og mulighet for pendling

Nå er det igjen mulig å pendle mellom Haugesund og Stavanger. Vi kjører flere avganger daglig, og vil øke antallet ettersom etterspørselen øker. 

Reiseplanleggeren er alltid oppdatert, så søk etter aktive avganger på din strekning der. 

Er din avgang kansellert? 

Vi tilbyr alle reisende som får kansellert avgang gratis ombooking ved å møte opp til en annen avgang samme dag. Endringsgebyret på 100 kr er dermed tatt bort inntil videre.

Om du heller ønsker gratis ombooking til en annen dag, så er det mulig ved henvendelse til post@kystbussen.no. Her må du imidlertid beregne mer behandlingstid enn normalt på grunn av stor pågang. 

Følg med på våre råd til reisen og se oversikt over våre kansellerte avganger. Endringer kan komme på kort varsel og vi sender da melding til de som har forhåndsbestilt billett. 

Reiseplanlegger er til enhver tid oppdatert med tilgjengelige reiser. 

Back to top