NOR-WAY Bussekspress logo

Honnørbillett og behagelig bussreise

Har du fylt 67 år så får du selvfølgelig honnørrabatt på alle rutene våre! Her finner du ut hvordan du reiser trygt med bussen.

Pensjonist og sjåfør utenfor buss

Du bestiller honnørbillett ved å bytte ut Voksen-passasjer med Honnør før du søker i reiseplanleggeren. Husk at du må trykke minus på Voksen for å ikke bestille både honnør- og voksen-billett. 

Reise i høytider, på store utfartsdager eller ferie

Som pensjonist har du en stor fordel, du kan ta deg en tur stort sett når du vil! I forbindelse med høytider og store utfartsdager kan du velge å reise i god tid før det store rushet starter. Ferier kan legges utenom turistsesonger, og det blir enklere å få plass på bussen og til overnatting. Og ferie kan like godt være en midtuke- eller weekendtur! Bruker du vår reiseplanlegger og søker til og fra sted, er det bare fantasien som kan stoppe deg, du finner et uttall utvalg av turer å velge mellom. 

Ekspressbussene er også "lokalbussen" for mange, siden vi stopper i nærområdet. En enkel og grei måte å reise for ærend til nærmeste by, eller et besøk til nære og kjære. 

Refusjon av billett

Du kan trygt bestille reisen i god tid før avreise. Har du kjøpt billett men ønsker å avbestille, melder du inn via refusjonsskjema senest 24 timer før reisen, og pengene tilbakeføres automatisk til det samme kredittkortet som ble benyttet ved kjøp. Ved feilbestilling refundres billetten ved at du sender inn forespørsel via refusjonsskjema maks en time etter kjøpet.

Les mer om Refusjon av billetter.

Bagasje

Din honnørbillett inkluderer 2 kolli bagasje (maks 30 kg). Sjåføren hjelper deg gjerne med å plassere koffert og bag i bagasjerommet (husk å merke med navn og adresse). Inn på bussen får du ta med deg håndveske/ryggsekk hvor du har pakket ned det du trenger på reisen. Ved avstigning hjelper sjåføren deg med å ta ut bagasjen din fra bagasjerommet.

Les mer om bagasje

Velkommen ombord!

På bussen bli du ønsket velkommen ombord og får praktisk informasjon om reisen over mikrofonen. Er de noe du lurer på spør sjåføren når bussen står stille. Husk likevel å holde avstand for din egen og sjåførens sikkerhet. 

Gode smitteverntiltak skal gjøre det trygt å reise med oss

Vi følger nøye med på reiseråd fra norske myndigheter og tilpasser tilbudet vårt etter det. Før hver avgang går sjåføren gjennom bussen og tørker av utsatte flater. Vi holder av seter på bussen som ikke kan bookes, slik at du skal være trygg på å kunne holde avstand til andre reisende. Vi ber deg om å ta med munnbind og bruke det i de tilfellene dette er nødvendig.

Les mer om våre smitteverntiltak og info fra FHI.

Blir du hentet på holdeplassen?

Vi streber for at du kommer frem på en trygg og behagelig måte - og til oppgitt tid som står på din billett. Ved antatte forsinkelser, varsler sjåføren over mikrofonen, slik at du kan gi beskjed videre til ventende om ny ankomsttid.

Vinterføre

Det går helt greit å la bilen stå når du skal ut og reise i vintermånedene med mørke og glatte veier. Du er alltid velkommen ombord i en varm buss hvor erfarne sjåfører tar seg av kjøringen. Ta med deg strikketøyet, kryssord, en god bok og litt og kose deg med, og fra setet har du panoramautsikt til landskapet som farer forbi.

Uansett årstid, kort eller lang reise, du er alltid velkommen ombord til en grønn reise!

 

  

 

Back to top