NOR-WAY Bussekspress logo

Haukeliekspressen tar deg til Haukelirennet 6. april

Start og målgang for Haukelirennet er ved Haukelifjell Skisenter - ett av stoppestedene på Haukeliekspressen. Turrennet går i valgfri stil med klasser for alle nivåer og aldre. 

Deltakerne i Haukelirennet fordeler seg over mange klasser og aldersgrupper. Det settes opp konkurranseklasser, mosjonistklasser og ungdomsrenn - alle med tidtaking. Vil man fokusere på å nyte flotte Haukelifjell, kan gå i trimklasse uten tidtaking. De minste får delta i barnerennet helt gratis.

Reis helt fram - bagasje inkludert

Haukeliekspressen har avganger både fra Haugesund, Bergen og Oslo. Alle avgangene tilbyr stopp på Haukelifjell skisenter. I tillegg har Telemarksekspressen korresponderende ruter for de som kommer fra Vestfold, Grenland eller Seljord. Alt ligger derfor til rette for en enkel reise opp til Haukeli uten å måtte tenke på parkering og plass til ski i bil. 

Ski og sekk er inkludert i bussbilletten og man kan i tillegg ta med seg et kolli inn å bussen. Det står heller ikke tilbake på komforten - setet kan lenes bakover, mobilen lades i strømuttak ved sete og man kan forsyne seg med gratis kaffe.

Les mer om Haukelirennet her!

Søk opp tider og kjøp billett tidlig for best pris. 

Back to top