Fra 6. januar er NW180 Haukeliekspressen en halvtime raskere

Norske veier forbedres og bussturene blir mer effektive. Nå blir traseen til Haukeliekspressen en halvtime kortere!

Haukeliekspressen på  Haukeliseter

Mandag 6. januar åpnes Mælefjelltunnellen mellom Notodden og Seljord, og med det blir traseen til NW180 Haukeliekspressen endret. Ny rute går via Seljord, gjennom tunnelen til Sauland, Notodden, Kongsberg og Oslo. Tunnellen gjør at turen kortes ned med henholdsvis 25, 30 og 35 minutter for ulike avganger.

Redusert tid og god korrespondanse gjennom Vest-Telemark

Den nye tunnelen gjør strekningen både mer behagelig å være passasjer på og turen raskere. Det blir derfor enklere å reise med bussen både lokalt og regionalt.

Tidligere har Haukeliekspressen kjørt via Bø. Bø betjenes nå med NW182 Telemarkekspressen fra Seljord. De to rutene korresponderer slik at du fortsatt reiser enkelt mellom Bø og Oslo. Telemarkekspressen kjører videre fra Bø til Grenland og Vestfold.

NW180 Haukeliekspressen – veien fra øst til vest

Haukeliekspressen tilbyr et alternativ til fly mellom Oslo – Bergen og Oslo – Haugesund. I tillegg er det en enkel reisevei mellom Haukeli, Telemark og Oslo og til videre reiser langs Vestlandet.

>>Les mer om Haukeliekspressen

I vest reiser man enten med bussen til Haugesund eller Bergen. Begge steder er det mange muligheter for videre reise langs kysten, både med Kystbussen, Fjordekspressen, Sognefjordekspressen og Øst-Vestekspressen. I Oslo kan reisen gå videre med Konkurrenten til Sørlandet, Trysilekspressen, Valdresekespressen eller Grenlandsekspressen.

Søk avganger i reiseplanlegger