NOR-WAY Bussekspress logo

Få ny konto på sidene våre

Vi har lansert et nytt baksystem for billettkjøp i nettbutikken. Dette betyr at du kan lage deg en ny brukerkonto. Her vil du kun finne oversikt over billetter du kjøpte etter 1. april.

Om du har søkt etter reise på nor-way.no, så ser du at nytt baksystem ikke betyr store forskjeller fra tidligere. Du søker på samme måte, reisealternativene kommer opp på samme måte og du gjennomfører kjøpet helt likt som tidligere. Nettsiden vår er lik som før.

Bytt ut gammel brukerkonto med ny

Om du har hatt tilgang til Min side på nor-way.no tidligere, så vil du nå få beskjed om at denne ikke eksisterer lenger når du prøver å logge inn. Dette er fordi den har forsvunnet med det gamle systemet. Du lager enkelt ny konto gjennom å oppgi e-postadresse, telefonnummer og lage et passord på Min side. Du kan bruke de samme detaljene som tidligere. 

Billettoversikt – brukte og ubrukte i innboks og hos kundeservice

Om du leter etter en billett som er kjøpt før 1. april, vil du ikke kunne finne den på din nye Min side. Oversikt over de billettene du kjøpte før 1. april – brukt eller ubrukt – finner du enten: 

  • Gjennom å søke i innboksen på e-postadressen du brukte da du kjøpte. 
  • Gjennom å kontakte kundeservice som sender deg ny kopi av billetten (beregn noe ventetid om du kontakter kundeservice).

Flere produkter på nor-way.no

Det nye baksystemet betyr at vi på sikt kan tilby deg som reisende flere spennende produkter. Følg med framover og book reisen din på nor-way.no!

Back to top