NOR-WAY Bussekspress logo

Reis med buss til Gjendesheim og få Grønt kort

Med Valdresekspressen kommer du deg helt fram til Gjendesheim. Nå blir du belønnet med en verdikupong på 100kr for å velge å reise med buss til fjellet.

Grønt kort Gjendesheim

DNT-hytta Gjendesheim ligger i fantastiske omgivelser i Jotunheimen, ved vannet Gjende omringet av store fjell. Hytta er flott utgangspunkt for fjellturistmagneten Besseggen og båten over Gjende. Det gjør at sommersesongen på hytta er travel med mange besøkende. 

Grønt kort for kollektivreisende

Gjendesheim setter nå fokus på reisen til fjellet gjennom å tilby Grønt kort verdt 100 kr til sine besøkende. Grønt kort får du ved å velge kollektivtransport fram til hytta. Bakgrunnen for tilbudet er at den største andelen av klimaavtrykket du setter på fjellturen kommer av transporten til fjellet. Gjennom å kjøre buss til fjellet heller enn privatbil så blir fjellturen grønnere. 

Buss helt fram til Gjendesheim

NW161 Valdresekspressen kjører sommerruter helt fram til Gjendesheim. I sommer er det fem daglige avganger mellom Beitostølen og Gjendesheim, fire kommer fra Oslo, fem går til Oslo.

Du kan også ta NW162 Øst-Vestekspressen fra Bergen eller Lillehammer med bytte på Fagernes. Ta vare på bussbilletten din og vis den fram på Gjendesheim ved ankomst så får du verdikupongen din. 

Velg grønt i sommer og reis med buss!

Søk avganger og stoppesteder i reiseplanleggeren.

Les mer om Grønt kort her

Back to top