NOR-WAY Bussekspress logo

På god vei med Grenlandsekspressen

NW194 Grenlandsekspressen kjører 3 daglige avganger mellom Skien-Siljan-Sundbyfoss-Drammen-Oslo.

Ruta mellom Skien og Oslo er en av de mest effektive reisemåtene mellom byene og tilbyr billetter til gode priser. 

Et godt reisetilbud mellom Skien og Oslo 

Med flere avganger hver dag i begge retninger så er bussen et godt alternativ for pendlere som reiser mellom Oslo og Skien. Med 2 timers reisetid så er det også enkelt å bruke bussen til dagsturer eller helgeturer til Oslo. Du kommer deg helt til Oslo sentrum med kort vei til andre transportmuligheter. 

Forbindelse videre

  • Grenlandsekspressen har forbindelse med Telemarkekspressen i Skien. Det betyr at du kan reise videre til Porsgrunn, Sandefjord Lufthavn Torp og Ulefoss-Bø-Seljord.  
  • Ved forhåndsbestilling så kjører bussen innom ferjekaien på Filipstad i Oslo (Hjortneskaia). Derfra går Color Line fra/til Kiel og du kan gå rett fra bussen til båten. 

Flere valgmuligheter til reisen

Vi gir deg mulighet til å velge selv hvordan reisen din skal se ut. Vil du ha ett dobbeltsete helt for deg selv, ha med mer bagasje enn standardkvoten, reservere plass til sykkel eller reservere barnesete? Du får mulighet til å booke produktene sammen med billetten din.

Les mer info om tilleggsproduktene

Søk og bestill i NOR-WAY-appen 

I NOR-WAY-appen så er det enkelt å søke, bestille tillegg til reisen din og booke billett.

Appen vår er fin om du reiser en gang i blant og spesielt god for deg som reiser ofte med bussen. I appen er det lett å finne billetten når du skal gå på bussen og du kan enkelt gjenta kjøp som du ofte gjør. Du har billetten din klar på kun få klikk.

Les mer om NOR-WAY-appen

 

Back to top