NOR-WAY Bussekspress logo

Forhåndsbestill billett i reiseplanlegger

Skal du ut og reise framover så anbefaler vi at du kjøper billett på nor-way.no. Du kan kjøpe billett helt fram til avgang!

Mann og kvinne på buss

 

Vinterhelger betyr for mange reise. Enten du savner snøen og vil til fjellet, eller skal besøke familie og venner, så har vi billettene som frakter deg dit du vil. Vi har noen tips til hvordan du får en god reise de neste ukene. 

Sikre deg plass på bussen - spar penger

Reisen din planlegges enklest på nor-way.no. Om du husker å kjøpe billett tidlig på nor-way.no, så er du altså sikret sete og nettrabatt. Billettene våre er nemlig billigere på nett enn de er i buss.  

I nettbutikken vår kan du både finne nærmeste stoppested, alle avganger i løpet av dagen og se hvor bussen stopper. Søk i reiseplanleggeren og bestill billett derfra. 

Ruter til fjellet og til byen

Rutene våre dekker store deler av Sør-Norge, og du får ta bussen dit du ellers kun kommer med privatbil. Om du helst vil til vinteren, så er Trysil, Valdres, Haukeli, Voss og Sogndal noen av mulighetene.

Vil du reise til byen, så kjører vi til og mellom de største byene i Norge - Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Du kan blant annet ta bussen langs hele kysten, fra Oslo langs Sørlandet til Bergen, og videre til Førde. Eller kryss over fjellet mellom øst og vest - enten over Haukeli eller via Valdres, Flåm og Voss. For å få full oversikt, se mer informasjon om de ulike rutene.  

Bagasjen er inkludert

Litt bagasje er som oftest med når man reiser. Når du reiser med buss, får du ta med deg 2 kolli bagasje som legges i bagasjerommet under bussen. Inn på bussen kan du ta med en håndveske eller lignende med de viktigste tingene dine. Håndbagasjekofferten legger vi i bagasjerommet. 

Ved setet har du oftest en setelomme der du kan legge drikkeflaske osv. Husk bare å sjekke at du får med deg alt når du går av bussen!

Nyt turen

Mange som reiser med bussen liker best å bare slappe av i setet, høre på musikk og nyte utsikten. Bussen kjører deg gjennom mye fantastisk natur, og du får se mange nye steder om du bare følger med. Om du heller vil koble av, så er det mulig å ta med seg et nettbrett, pc eller en god gammeldags bok. Du finner strømuttak ved de fleste setene. 

Så er det bare å huske på at du reiser sammen med andre folk på tur. Da er det fint å ta hensyn til de rundt seg og være en hyggelig medpassasjer. Vi ser fram til å kjøre deg på god vei. God tur!

Back to top