NOR-WAY Bussekspress logo

La oss kjøre deg til førjulsstemning

Å rusle i en julepyntet by med butikkvinduer som frister med spennende utvalg til julegavekjøp, svinge innom et julemarked og smake på gløggen. Kanskje ta en bytur og langhelg med julekonsert på kvelden, overnatting og et besøk på julemarked og julegaver i sekken på vei hjem igjen. Kos deg i førjulstiden.

Foto: VisitOSLO/Didrick Stenersen | Julemarked i Spikersuppa

Se et lite utvalg av julebyene med messer og aktiviteter:

Oslo

Oslo ønsker velkommen til markedet "Jul i vinterland" i Spikersuppa. Smaken av jul i julenissens gløgghus eller julegrøten på nissemors kjøkken. Møte julenissen, ta en tur med pariserhjulet, eller suse av gård i "Lille Korketrekkern". Her er det jul for både store og små.

Les mer om jul i vinterland

Førjulsdager på Norsk Folkemuseums julemarked er absolutt verd et besøk, og har for mange blitt en koselig førjulstradisjon.

Ta bussen til Oslo:

Grenlandsekspressen

Haukeliekspressen

Konkurrenten

Valdresekspressen

Trysilekspressen

Trysil

Førjulstiden på Trysils julemarkeder byr på julebakst og hjemmelagde kaker, håndverksprodukter og mye godsaker til julefeiringen.

Les mer om julemarkeder i Trysil

Ta bussen til Trysil:

Trysilekspressen

Lillehammer

Lillehammer og et besøk på Maihaugen hvor du kan titte inn i historiske hjem og oppleve julen som i gamle dager. Kanskje finner du julegavene på Maihaugens julemarked, i salgsbodene kan du finne gaven til den som har alt.

Les mer om jul i Lillehammer

Ta bussen til Lillehammer:

Øst-Vestekspressen

Skien

I Skien er det julemarked i Brekkeparken med underholdning og aktiviteter for hele familien - og salg av lokalmat, kunst og håndverk.

Les mer om julemarked i Skien

Telemarks-beste-julemarkeder

Ta bussen til Skien:

Grenlandsekspressen

Telemarkekspressen

Kristiansand

Julepyntet Kristiansand med julemarked på Torget og koselig julestemning midt i byen med julemusikk, isbanen Kompis og juleverksted i juleteltet. Julemarked med koselige boder, fylt med alt fra håndverk til julegodt og andre godsaker.

I Dyreparken er det julestemning med "Jul på Kutoppen" de seks siste helgene før jul.

Les mer om julebyen

Ta bussen til Kristiansand:

Konkurrenten

Stavanger

Julehandel i Stavanger, besøke Kongeparken hvor det tennes mer enn en million julelys i desember, og det myldrer av nisser og masse koselige juleaktiviteter og juleverksteder.

Julebyen i Stavanger

Ta bussen til Stavanger:

Konkurrenten

Kystbussen

Bergen

I Bergen kan du besøke verdens største pepperkakeby eller ta en tur på Torgallmenningen på julemarked med mange spennende boder og garantert julestemning.

Mer om jul i Bergen

Ta bussen til Bergen:

Fjordekspressen

Haukeliekspressen

Konkurrenten

Kystbussen

Øst-Vestekspressen

 

 

Back to top