NOR-WAY Bussekspress logo

Flere Haukeliekspressen-avganger fra 3. mai

NW180 Haukeliekspressen øker fra 3. mai busstilbudet mellom Seljord og Oslo. Med to avganger ekstra daglig så tilbyr vi flere valg og høyere fleksibilitet.

Passasjerer ved Haukeliekspressen

Fra 3. mai blir det 4 avganger mellom Oslo og Seljord mandag til fredag. Fredag går det 5 daglige avganger mot Oslo og søndag går det 5 daglige avganger fra Oslo.

Dette betyr at vi øker tilbudet for å gjøre det enda enklere å velge bussen når du skal ut og reise. 

Reis fra Oslo senere på dagen

Med flere avganger blir det nå mulig å velge en senere avgang fra Oslo mot Kongsberg, Notodden og Seljord. Det vil gi større valgfrihet og gjøre det enklere å ta dagsturer med bussen til Oslo. Siste avgang med NW180 Haukeliekspressen fra Oslo er kl. 17:00. 

Flere avganger i helgene

Det nå også flere avganger å velge mellom for alle som bruker Haukeliekspressen til helgereisen. På fredager er det to nye avganger fra Seljord og en ny avgang fra Oslo. På søndager så blir det to ekstra avganger fra Oslo og en ekstra fra Seljord. Det betyr at du får mulighet til å velge mellom flere avganger som er spredt mer ut over dagen enn tidligere. 

Følg med videre

Ennå er ikke NW180 Haukeliekspressen tilbake til normalt tilbud. Når etterspørselen øker vil vi imidlertid tilpasse bussavgangene slik at vi gradvis kan gå tilbake til fullt vanlig tilbud. I mellomtiden fortsetter vi å vektlegge godt smittevern på bussen sånn at det er trygt å reise med Haukeliekspressen. 

Søk avganger

Oslo - Notodden

Notodden - Oslo

Oslo - Kongsberg

Kongsberg - Oslo

Seljord - Oslo

Oslo - Seljord

Back to top