NOR-WAY Bussekspress logo

Vi gir deg et dobbeltsete på bussen

For å gi deg mulighet til å holde god avstand til de andre på bussen, så vil bussen for tiden kun være 50% full. Det betyr at det maks sitter en person per dobbeltsete.

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du reiser. Vi legger derfor til rette for at du skal ha mulighet til å holde avstand til de andre passasjerene på bussen.

Maks 50% dekning

Det blir lagt til rette for god avstand gjennom å aldri booke bussen mer enn halvfull. Det betyr at du får ett dobbeltsette for deg selv. På mange busser blir dette markert gjennom skilt som sier at annenhvert sete ikke er tilgjengelig. 

Familier som reiser sammen kan sitte sammen

Om du er på reise sammen med andre du er i samme husholdning som, er det selvfølgelig lov til å sitte sammen. Da legger du skiltet i setelommen og setter deg sammen med den du vil. Det er fortsatt fint å ta hensyn til de rundt deg. Sitter det to i ett dobbelsete kan du velge en annen rad enn disse. 

Håndvask og håndsprit

Vi oppfordrer fortsatt alle til å vaske hendene nøye når de har mulighet, og ellers ta i bruk håndsprit. Flatene i bussen blir vasket ofte, men vær gjerne ekstra forsiktig og bruk den håndspriten vi har gjort tilgjengelig. 

 

Back to top