NOR-WAY Bussekspress logo

Nå lønner det seg å bestille Sognefjordekspress-billetten tidlig

Sognefjordekspressen får ny prismodell 7. desember. For deg som kunde betyr dette at vi ønsker å premiere deg som bestiller i god tid og på nett! Bestiller du billetter på nett er du i tillegg sikret plass på bussen.

Den nye prismodellen på Sognefjordekspressen vil gi deg som bestiller på nett enda flere kundefordeler:

  • Rimeligere reise - Bestill i god tid og få de billigste billettene.
  • Sikret plass – Kjøper du billetter på nett er du sikret plass i bussen.
  • Sømløs reise – Ved å bruke nettbutikken vår hjelper du oss å holde administrasjonen nede for våre sjåfører. Da blir det enklere for oss å holde rutetidene slik at du kommer frem når du skal.
  • Trygghet for deg - Billetter kjøpt på nett gjør eventuell smittesporing betydelig enklere.

Ny prismodell vil sikre oss en bedre kapasitetsstyring

Siden koronaepidemien slo ut for fullt i mars i år, har Sognefjordekspressen fortsatt å kjøre flere daglige avganger. Forsterkede renholdsrutiner og en begrensning på hvor mange seter om bord som kan benyttes har vært fokus.

Gjennom denne perioden har de fleste av våre passasjerer bestilt sine billetter på nett. Dette har vært til stor hjelp for å beregne riktig kapasitet på hver avgang. Slik sikrer vi at vi kjører med nok tomme seter om bord for å holde god avstand mellom passasjerer- og gir deg som kunde trygghet i at du har plass på bussen.

Nettsalg vil også være avgjørende fremover for at vi skal kunne opprettholde et godt tilbud til deg som kunde. Vi oppfordrer derfor alle til å bestille på nett i god tid før avreise.

Billetter kjøpt tett opp mot avgang

Som følge av ny prismodell vil det bli en generell justering i billettprisene. Dette gjenspeiles spesielt i en økning av prisen på billettene som selges tett opp mot avreise. Prisene vil stige etter hvor nært opp mot avgang billettene kjøpes.

Billetter som er kjøpt på nett dagen før avgang vil ha marginale endringer og mange av Sognefjordekspressens takster vil ikke bli berørt av prisøkningen. I Sogn og Fjordane vil Kringom-takst forbli uendret.

Back to top