NOR-WAY Bussekspress logo

Bestill billetten din på nor-way.no

Om du vil ha en full oversikt over NOR-WAY-avganger, så er reiseplanleggeren vår et fint verktøy. Der kan du søke etter hvor du reiser fra, til og bestille billetten.

Gutt viser billett på mobil utenfor nor-way-buss

 

Vi har billetten til ruta som frakter deg dit du vil i Norge. På nor-way.no så søker du, får oversikt over avganger og bestiller billetten din. Nå er det mulig å bestille helt fram til avgang med nettrabatt. 

Ruter til fjellet og til byen

Rutene våre dekker store deler av Sør-Norge, og du får ta bussen dit du ellers kun kommer med privatbil. Om du helst vil til vinteren, så er Trysil, Valdres, Haukeli, Voss og Sogndal noen av mulighetene.

Vil du reise til byen, så kjører vi til og mellom de største byene i Norge - Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Du kan blant annet ta bussen langs hele kysten, fra Oslo langs Sørlandet til Bergen, og videre til Førde. Eller kryss over fjellet mellom øst og vest - enten over Haukeli eller via Valdres, Flåm og Voss. For å få full oversikt, se mer informasjon om de ulike rutene.  

Bagasjen er inkludert

Litt bagasje er som oftest med når man reiser. Når du reiser med buss, får du ta med deg 2 kolli bagasje som legges i bagasjerommet under bussen. Inn på bussen kan du ta med en håndveske eller lignende med de viktigste tingene dine. Håndbagasjekofferten legger vi i bagasjerommet. 

Ved setet har du oftest en setelomme der du kan legge drikkeflaske osv. Husk bare å sjekke at du får med deg alt når du går av bussen!

Nyt turen

Mange som reiser med bussen liker best å bare slappe av i setet, høre på musikk og nyte utsikten. Bussen kjører deg gjennom mye fantastisk natur, og du får se mange nye steder om du bare følger med. Om du heller vil koble av, så er det mulig å ta med seg et nettbrett, pc eller en god gammeldags bok. Du finner strømuttak ved de fleste setene. 

Så er det bare å huske på at du reiser sammen med andre folk på tur. Da er det fint å ta hensyn til de rundt seg og være en hyggelig medpassasjer. Vi ser fram til å kjøre deg på god vei. God tur!

Back to top