NOR-WAY Bussekspress logo

Nå kan du planlegge desemberreisen

Har du planlagt hvordan du skal reise i desember? Nå finner du avganger og billetter for hele adventstiden, jul og nyttår!

Jente og dame hilser utenfor NOR_WAY-buss

Siden vi kjører med mange ledige seter på bussen så anbefaler vi å bestille billett tidlig for å være sikret plass. Om du vet når du vil reise, gjør et rutesøk, velg avgang og kjøp billett mellom der du skal gå på og av. Skulle du endre planer underveis får du refundert beløpet ved avbestilling senest 24 timer før avgangstid på billetten. (Mer informasjon under kjøpsvilkår).

Bagasje på bussen

Du får ta med deg 2 kolli bagasje (maks 30 kg) inkludert i billetten. Dette blir plassert i bagasjerommet på bussen. Inn på bussen kan du ta med en håndveske eller liten sekk med verdisaker og det du trenger til reisen. Husk å merke bagasjen din godt med navn, adresse og telefonnummer. Se mer info om bagasje

I og utenfor rushtid

Er du pensjonist kan du kanskje velge reisedag i god tid før de store utfartsdagene. Da er det færre passasjerer og god plass i bussen.

På store utfartsdager, i forbindelse med ferie, høytider og inn mot helg, er mange biler på veien. Dette kan skape ekstra kø i og rundt de store byene som igjen kan føre til forsinkelser for bussen. Vi gjør vårt beste i å være på tiden, men det kan komme forsinkelser på utfartsdager. Vær tålmodig når du står på holdeplassen, vi kommer så snart det lar seg gjøre.

Smittevern for trygge reiser

Vi har selvfølgelig stort fokus på smittevern også i høytider med stor utfart. Du skal være trygg under reisen med våre tiltak. Bussene kjører med ledige seter, slik at du kan velge et sete som gir avstand til andre reisende. Bussen vaskes nøye og vi har håndsprit ved utgangene som vi oppfordrer alle til å bruke. Vi ber også at du tar med munnbind i Oslo og Bergen sånn at du kan bruke det på vi til, inn i, ut av og rundt bussen. Les mer om våre smitteverntiltak

 

Back to top