NOR-WAY Bussekspress logo

Siste mulighet for tur til Jorunheimen denne sesongen

Du har ennå litt tid igjen om du vil ta en høsttur til Jotunheimen og Besseggen! Sesongen for bussreise med Valdresekspressen til Gjendesheim og Lerivassbu slutter 13. september.

Utsikt over Gjende

Hver sommer tilbyr NOR-WAY og Valdresekspressen grønn frakt til Gjendesheim og Leirvassbu. 

>> Se informasjon om NW161 Valdresekspressen 

Hele verden til Gjendesheim

Besseggen er en av Norges mest populære fjellturer og tiltrekker seg fjellturister fra hele landet. I tillegg så begynner den norske fjellheimen å bli kjent i utlandet. Bilder av fantastiske turer blir vist frem i sosiale medier, og mange kommer for å se naturen med egne øyne. Besøkende pleier å kommer fra Europa og verden - Belgia, Tyskland, Irland, England, Italia, USA, Australia, Canada, Kina, for å nevne noen.

Valdresekspressen ved fjell

Buss som grønt alternativ

Vi synes det er flott å kunne tilby fjellturister et reisealternativ til personbilen. Å reise med buss er transport som sparer fjellheimen for utslipp. Med økt fjellturisme er det viktig å tenke grønt slik at vi tar vare på den rene norske natur.

I tillegg til å tilby en grønn reisemåte så gir vi samtidig en behagelig reise der man kan nyte utsikten og slappe av mens man kommer helt til døra på Gjendesheim og Leirvassbu. 

Bussrute til 13. september

Sommer- og høstsesongen går nå mot slutten, men du har ennå mulighet til å få en flott høsttur. Siste avgang fra Oslo helt til Gjendesheim og Leirvassbu går 12. september med siste retur 13. september. Søk etter avganger og bestill billett i reiseplanleggeren vår!

 

Back to top