NOR-WAY Bussekspress logo

Student? 7 grunner til å reise med Kystbussen

Det er billig, enkelt og behagelig. Vi har samlet våre beste grunner til at du som student bør reise med Kystbussen.

Passasjer leverer bagasjen sin til bussjåfør

Som student får du rabatt på alle strekninger med Kystbussen.

Uansett om du pendler til studiestedet, skal besøke familie og venner, eller er på flyttefot, er Kystbussen et godt alternativ til reisen. Vi sørger for at du kommer behagelig frem til din neste destinasjon, uten å ruinere lommeboken. Se favorittserien din mens du lener deg tilbake, og lar oss ta deg fra A til Å.

1. Studentrabatt

Visste du at jo tidligere du bestiller på nett – jo større rabatt kan du få? Er du mellom 18-30 år, og student, kan du komme deg fra A til Å på et rimelig budsjett. Husk at studentrabatt kun kan bestilles på nett, og å ta med deg studentbeviset!

Her kan du lese mer om studentrabatt.

2. Enkelt å reise fra by til by

Kystbussen tar deg dit du skal - ikke noe hokus pokus! Sett deg på bussen, slapp av – og plutselig er du fremme. Bruk reiseplanleggeren til å se hvilken avgang som passer best for deg.

3. Se favorittserien din på bussen

Skal du reise mellom Bergen og Stavanger? I de nye dobbeltdekkerne våre finner du helt nye komfortseter, hvor du kan sitte ekstra behagelig, legge beina på legghvileren, og sone ut med en god serie. Setene er bredere enn tidligere, har armhvilere på begge sider, og bred nakkestøtte som kan reguleres. Timene flyr! Har du i tillegg bestilt «Sitt alene» når du kjøpte billetten, kan du nyte reisen uten noen ved siden av deg.

Så behagelig har du aldri reist mellom Stavanger og Bergen før.

4. Gode lademuligheter

Ingenting er så kjedelig som å gå tom for strøm på mobilen når man er ute og reiser. Det har vi selvfølgelig tenkt på! Våre busser er derfor utstyrt med gode muligheter for å lade både mobil og PC. Så rekker du en episode til!

5. Egen arbeidsplass og kaffetrakter til studiene

Kan du ikke ta helt fri? I dobbeltdekkerne mellom Stavanger og Bergen har vi to arbeidsplasser i hver buss, hvor du kan bestille egen arbeidspult, kaffetrakter, kjøleskap og god plass. Reserverer du disse når du bestiller billett behøver ikke reiseveien å gå ut over eksamenslesing eller oppgaveskriving.

6. God plass til bagasje

Vi har plass til det du har med deg! Billetten din inkluderer 2 kolli bagasje som legges under bussen, og har du behov for ekstra bagasje kan du bestille det sammen med billetten din.  

Les mer om bagasje her.

7. Miljøvennlig og unik utsikt til naturen

Å reise kollektivt er et miljøvennlig alternativ, hvor du får oppleve Norges unike natur. Dersom du reiser med dobbeltdekkerne gjør glasstaket at du kommer enda tettere på naturen. Sitt foran og få 180 graders utsikt hele veien!

Velkommen om bord på Kystbussen! 

Søk opp din billett her

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress