NOR-WAY Bussekspress logo

Ta bussen til fjells og få Grønt kort

Alle som tar Haukeliekspressen til Haukeliseter og sjekker inn på Haukeliseter fjellstue får Grønt kort. Kortet gir deg 100 kr som kan brukes på hytta, eller 50% på utstyrsleie.

Vi ønsker at fjellet skal bli brukt, hele året, men med minst mulig klimaavtrykk.

Velger du reise med privatbil så står det for en stor del av klimaavtrykket du setter på fjellturen din. Velger du imidlertid kollektivt til fjells så reduserer du utslipp knyttet til turen din.

Vi vil belønne ditt grønne valg. Derfor har NOR-WAY Bussekspress, DNT og Haukeliseter fjellstue gått sammen for å tilby fjellturister en liten belønning når de velger kollektivreise til fjellovernattingen (gjelder også på Gjendesheim turisthytte fra  sesongåpning i 2022).

Velg bussreise til overnatting, og få gavekort eller rabatt på utstyrsleie

Reiser du med NW180 Haukeliekspressen til overnatting på Haukeliseter fjellstue, får du gavekortet ved innsjekking. 

Det grønne gavekortet kan brukes som 100 kr gavekort på hytta til å kjøpe mat, drikke (uten alkohol) eller bli med på aktiviteter på hyttene.

Du kan også bruke kortet som 50% rabatt på utstyrsleie i inntil to døgn. 

Ønsker du å ha en mer lettvint reise ved å ha mindre utstyr å dra på – eller foretrekker du rett og slett å leie fremfor å eie? Benytt det Grønne Kortet og få 50% på leie av turutstyr på hytta! Du kan booke turutstyr etter å ha kjøpt bussbilletten. Da får du en rabattkode som gir 50% på leie i inntil to dager! Se utvalget på: https://www.haukeliseter.no/utstyrsleie/. Hytta har begrenset antall til utleie så det anbefales å booke i forkant via info@haukeliseter.no.

50% rabatten får du ved fremvisning av bussbilletten eller Grønt kort-bevis når du skal hente utstyret.  

Hvordan får du grønt kort? 

  • Søk og bestill bussbillett til Haukeliseter på nor-way.no.
  • Book overnatting på nettsiden til Haukeliseter fjellstue
  • Hopp på bussen på riktig dag
  • Når du ankommer hytta, vis fram bussbilletten i resepsjonen som bevis for å få utlevert ditt grønne gavekort og til bruk på hytta. 

 

Til Haukeliseter med NW180 Haukeliekspressen

Haukeliseter ,inngangsporten til Hardangervidda, omgitt av flott natur, vann og mulighet for kortere og lengre dagsturer. Herfra er det et omfattende nettverk av hytter og ruter, alt fra barnevennlige dagsturer til krevende toppturer og fleredagers-turer - sommer og vinter. For de alpinglade har Haukeliseter skisentre kort vei unna.  

Haukeliekspressen er bindeleddet mellom øst og vest i Sør-Norge. Bussen går i øst fra Oslo, Drammen, Kongsberg og Notodden, og i vest fra Haugesund, Bergen og Seljestad. Midt på Haukelifjell ligger Haukeliseter med rom for overnatting og flotte turmuligheter på fjellplatået. 

Søk reise fra Oslo - Haukeliseter

Søk reise fra Bergen - Haukeliseter

Søk reise fra Haugesund - Haukeliseter

Vinter buss på Haukeliseter

 

Back to top