NOR-WAY Bussekspress er en av Norges ledende ekspressbusskjeder med ca. 20 ruter som dekker det meste av Sør-Norge. Årlig reiser ca. 3,5 millioner passasjerer med oss. NOR-WAY Bussekspress har i tillegg det heleide datterselskapet Flybussekspressen AS som med sine 4 linjer betjener både Oslo Lufthavn og Moss Lufthavn Rygge.

Markedsføringsselskap
NOR-WAY Bussekspress er et markedsføringsselskap for ekspressrutene til de selskapene som er eiere av NOR-WAY Bussekspress.

Driftsansvaret for de enkelte rutene ligger hos de kjørende selskap, og ca. halvparten av rutene opereres av to eller flere selskap i et samarbeid.

Det er selskapene som kjører rutene som innehar konsesjonene og som har det fulle og hele ansvar for ruteopplegg, takster, rabatter og lignende.

Som markedsføringsselskap er det NOR-WAY Bussekspress’ ansvar å drive riksdekkende markedsføring og merkevarebygging, samt å tilrettelegge for informasjon og salg til publikum via Internett.

Flybussekspressen
NOR-WAY Bussekspress opererer, gjennom det heleide datterselskapet Flybussekspressen AS, 4 linjer direkte fra Majorstuen (F1), Bekkestua (F3), Ski (F4) og Fredrikstad (F11) til Oslo lufthavn Gardermoen (OSL). Linjen fra Fredrikstad kjører også via Moss lufthavn Rygge (RYG).

Filosofien
Vår filosofi er at vi skal være et lett tilgjengelig reisealternativ for folk flest.

Hva kan vi tilby?
Er du lei av trange seter, dårlig benplass, lange innsjekkingskøer og stive priser på medbragt bagasje? Hos oss vil du oppleve ekstra seteavstand, de mest moderne og miljøvennlige bussene og noen av landets dyktigste og hyggeligste sjåfører.

Vår viktigste oppgave er selvsagt å få deg trygt og behagelig frem til ditt bestemmelsessted til riktig tid. Og vi tør faktisk å være stolte av vår punktlighet.

Vi vet at tilgjengelighet er svært viktig for våre reisende, også på nett. Du kan nå forhåndskjøpe din billett på nett for flere av våre ekspressbussruter. Det er også mulig å kjøpe billetten ombord i bussen ved påstigning. Du kan betale med kort på alle våre ekspressbusser.

Rammebetingelser
Et annet viktig område som vi er opptatt av er å bedre rammebetingelsene for vår virksomhet gjennom å ha en tett og konstruktiv dialog med relevante myndigheter (departementer, fylkeskommuner, vegmyndigheter og lignende), for på den måten å kunne tilby et enda bedre produkt for deg som reisende. Det kan handle om alt fra utforming av holdeplasser og terminaler, utbedring av veistandard til generell bedret fremkommelighet for kollektivtrafikken.