Noen dager kan det være ekstra mange reisende som skal med våre ekspressbusser. Vi anbefaler at du beregner god reisetid og merker bagasjen din godt, da det er mange som skal samme vei som deg.

 • Du kan betale med kort på alle våre ekspressbusser. Det er veldig fint om du har det lett tilgjengelig ved påstigning
   
 • Flere av våre ekspressbussruter har nettsalg på sine avganger. Har du forhåndskjøpt billett, print den ut og ha reisedokumentet klart ved påstigning. Da kan vi få alle passasjerene raskt om bord og vi kan komme oss avgårde i tide.
    
 • Av erfaring er svært mange kofferter like, gjør din litt mer spesiell! Merk den med navn og adresse og kanskje et lite personlig innspill av kreativitet. Da er det lettere å kjenne igjen din bagasje, og du forhindrer andre reisende å ta feil.
   
 • Skal du reise til fjellet og har med skiutstyr må du se til at ski og staver er godt bundet sammen. Gjerne merke dem med navn og adresse.
   
 • Har du barn som skal reise alene, sørg for at de er godt forberedt på hva som venter dem. Vi anbefaler at barnet er i skolealder og kan ta vare på seg selv under bussreisen. Ved påstigning må barnet fremvise informasjon med navn og nummer til en ansvarlig voksen som sjåføren kan ringe til om det skulle skje noe uforutsett.

  Et lite tips som gjør reisen spennende og morsom for barnet er å lage en liten reiseveske for bussreisen. Noe tegnesaker, bok å lese, evt. en liten aktivitetskit barnet kan holde på med om det blir litt kjedelig.  
   
 • VIS TYDELIG TEGN til bussen at du skal være med når du står på holdeplassen. Det er ikke sikkert at sjåføren har sett deg, selv om du ser han. Vær oppmerksom på at det også kan være holdeplasser som er lysdirigert.  Her må en trykke på signalknapp plassert på holdeplassen, samt vise tegn når bussen kommer.